grill

nu siotter jag och väntar på världens segatse sabina :) hehe. igentligen är hon inte seg utan de är jag som har så jävla tråkigt och vill att hon ska komma hit nu nu nu . :) de känns som kvällen kommer bli kul faktiskt, de är superfint väder och jag är på jätte bra humör! men bäst blir när ja och sabina ska grilla, så som vi snackar och skrattar, jadu, helt enkelt bäst :D vi är bäst!

<3

glaaaaaaaaaaaaaad

jag är så glad, livet äääälskar mig just nu! allt är bäst. mitt livs bästa kväll igår och mitt livs bästa morgon idag! jihoooo!
sen är de ju sista april också, och jag är grill å öl sugen som fan, de är as fint väder och allt är bäst! hahaha. ja är så glad.
inge skola idag, skönt de å. ska väl ut å gå med sabina om ett tag, skönt :)
sen blir de mys å grillning. å ja älskar.
puss

sista april

va är de igentligen för stort med sista april? alla gör en så stor grej av det. de är väl skillnad med typ nyår å midsommar å så, eller? jag är iaf inte ett dugg sugen på att festa i morgon. vi får väl se hur de blir. fast de lär väl bli å festa ändå, för hur kul är de å sitta hemma helst själv när alla andra är ute och super. ne inte speciellt kul. sen kommer de säkert bli massa bråk å skit, å de är ju verkligen jätte kul när man vill festa å ha kul, men vissa festar ju inte för å ha kul heller. ääh. tråkigt säger ja.

 rättviks maknad i helgen också. som alltid, samma saker varje år. fast de är ju ganska kul å gå där å kolla. jag och sabina kanske åker dit på lördag. =) aja. nu ska ja in å träna snart.
 puss

ont i huvudet

fyfan va ont i huvudet ja har, vaknade i morse och kunde inte ens gå upp ur sängen. bara för att ja gnisslar tänder :S usch..
igår så va jag och solade med malin, de va riktigt skönt men vi visste inte riktigt hur man skulle göra. haha. men de löste sig. sen va jag ut och gick med sabina på kvällen, låååångt. men riktigt skönt :)
idag blir de väl slappt, kanske in och träna om huvudvärken släpper.
 puss

skolan

försov mig idag, drygt. men kom till skolan vid 10, då satt sandra och markus ute i solen, helt underbart väder även idag .:) känns ju ganska onödigt att sitta i skolan när de är så fint väder, men man gör de man måste. hm..
på torsdag är de sista april också, blir väl att grilla hemma hos mig med sabina fört, sen får vi se hur de blir. skulle vara kul att gå till marita en sväng men känner mig verkligen inte nå pepp på de.
nu vart de bråttom iväg. skriver sen.

myggen älskar mig

igår vart ju kanske inte som ja planerat. hatar bråk å tjaffs, speciellt med fulla människor. men ah. de löser sig nog, nån gång. ;S
de va en mygga inne i mitt rum inatt. han surra mig i örat och va skit irriterande, men ja rulla in mig i täcket och lyckades somna. jag vaknar glatt och känner att den jävlen har bitit mig i foten, och inte en gång, utan 15 jävla gånger, och de är lika med 15 jävla myggbett! jag har typ kliat sönder mina fötter nu och de kliar fortfarande. ja, jag är helt enkelt älskad av myggor. men de va inte riktigt den kärleken ja vela ha, men men. man tar va man får.
va in till stan med mamma idag och handlade, jag köpte en kjol, en klänning, silvershampo, en prickig body ett skärp och en mascara. men ja hitta ingen väska eller nå skor.
party på pizzerian idag, men de blir inte att gå dit denna gång, fastän de skulle va kul. men ja orkar verkligen inte festa, känner inte ett dugg för de! blir bara massa skit hela tiden, va är de då för mening liksom, man festar väl för å ha kul. men vissa festar för å slå rekord i fylla. ne fy, skönare å sitta hemma å glo på tv tycker ja.:D
men myggorna kan iaf dra åt helvete, om de är nån mygga på mitt rum ikväll så rullar ja fan in mig i en sovsäck. hahaha..
hujt









massa skit

fortfarande tråkigt å drygt med ännu fullare gubbar. haha. sabina tyckte att ja skulle uppdatera så ja gör väl de då. ullis va hit en sväng för ett tag sen och vi jagade myggor i köket. de va några. men vi fick dom jävlarna. fan va drygt. uuusch. sen skulle man ha hittat på någe, men man sitter ju i gbo så man kan ju inte ha för stora förhoppningar på att de ska hända nå.
i morgon ska ullis färga håret på mig va de tänkt, iaf utväxten, sen får vi se om de blir hela håret också. köpte iaf två hårfärgs förpacningar idag som ja glömde säga förut. men jag ska bli blond blondare. snyggast.
vill sabina ut och gå med mig i morgon? :) hihihi. saknar baby.


nu har ja rensat skallen. hejs

grill

gott med grillar. mmmm. :) jag peter och pappa har nyss grillat och ärtit klart, peter dricker vin och pappa grogg och jag, ja jag är nykter. men lika gla är väl ja för de. javisst.
idag va jag och peter till kupolen en sväng, men jag hittade inga kläder! jag som hade hoppats på att hitta så mycket. men de va ju mest på gina tricot jag vela köpa kläder och det är ju helt vädelöst att gå på gina i borlänge, skit litet och man får lov att trängas med alla människor. ne usch. men ja köpte iaf ett skärp, hårinpackning värmeskydd och nå spraybalsam.0 så i morgon blir de nog att åka till stan för å kika lite.

årets första myggbett har jag fått också, små är dom inte heller. usch va drygt, kan knappt sitta ute nu för de är så mycket mygg. men de hör ju till sommaren de å. annars har jag faktiskt haft en väldigt dålig dag, ja jag har vart irriterad på minsta lilla, och bara vart sur. men de får man ju också leva med.
får väl se va som händer sen, gubbarna här kommer väl bli fulla, och jag orkar inte med fulla gubbar. så ja hoppas att ullis vill umgås med mig.
sen blir de fan å träna stenhårt denna vecka, har inte vart in på hela veckan för förkylningen, har inte orkat. men de ska de bli ändrig på. ja, efter omständigheterna är de ju ganska bra ändå.
jusste, mamma har sagt upp lägenheten också så nu hoppas ja att vi får en lägenhet snart. annars blir de lite svårt tror ja. men de löööser sig... ja jag har inte så värst mycke å göra så de blir massa struntprat nu bara.
får väl lov å gå ut till gubbarna.. hejhej

20 grader!

jag har hållt på å städa i flera timmar nu, och de börja bli så jääävla varmt! så gick ja å kollade hur varmt de va ute, och de va 20 GRADER! så vafaan gör ja inne, och speciellt vid datorn? :S hm. ne nu ska ja ut i de underbara vädret! HAPPY HAPPY HAPPY!!! jiho.

pratade med peter nyss också, dom höll på att lasta på nå motorer, eller en motor nu. sen skulle dom upp med bilen. hahaha. dom kommer inte komma hem förens vid 4 i morgonbitti, tidigast. tycker synd om dom. dom va as trötta nu bara. hha. eller ja tycker faktiskt inte synd om dom. synd att ja inte va med å kunde retas lite med dom . :)

ny biiil

ja, inatt vid 3 åkte pappa och peter till skellefteå (tror ja de va ;) för att hämta en ny bil till far. å den är såååååå snygg! funderade först på att följa med jag också, men de va lite för lång bilresa för mig. hihi. fundera faktiskt på att storstäda fars hus, för när ja kollade på rent hus för några dagar sen så visa dom nå äckliga små larvar som lever där de är dammigt och typ bakom soffor å så , och I soffan. usch. då vart ja lite äcklad, för de är ganska dammigt överallt här. speciellt bakom soffan där man inte kommer åt när man dammsuger. haha.. fåse hur de blir med de.
igår fick jag jobb från lacky, som jag skulle göra klart igår. drygt som fan va de, men jag fick som tur var hjälp av peter, annars hade jag aldrig hunnit. men de är skönt, för då får ja lite extra pengar nästa månad också . :) Jag längtar tills pappa och peter kommer hem, så ja får se vrålåket. :D jippi.. ne nu ska ja göra nå vettigt tänkte ja.. huj


ojojoj .:D

sjuk

kul att man börjar bli sjuk då, fast ganska skönt ändå så man slipper skolan. men de är så jävla drygt att sitta inne när de är så fint väder. :S aja, igår va jag iaf ut och grillade lite med peter, sen gick vi en sväng också. för nån dag sen så skrev ja ju om att vi hade sätt massa träd som bävrarna hade gnagat på, nu har ja kort på de så ja tänkte lägga upp de också.
helgen va lugn, och de  va fan skönt. nu blir de sista april nästa sen blir de fan lugnt ett bra tag för  min del.
har ju jobbat lite denna månad så ja kommer få lön den 25:e, åååh va underbart! då ska ja köpa kläder kläder å kläder. som ja verkligen behöver!

nu kom ja precis hem från stan med mamma, vi handlade lite sen köpte ja en tröja. i morgon ska min pappa och hämta en ny bil också :) weee.
 nu ska ja göra nå vettigt. hejs

japp

härlig dag idag, fint väder å mycke sol . :)
va upp vid halv 10 och åkte in å tränade, de va skönt. menmen, HAHA. ah de är nog de enda ja kan säga .:) gu va söta ni är, verkligen..
sen vart de att åka hem å vila lite innan jag och mamma åkte till borlänge marknad, mamma köpte strumpor till mig med massa fula tryck på . :) hihi.
va ut och gick ed peter en sväng också på kvällen, de va kul för vi såg massor med träd som bävrarna hade gnagat på, typ 30 stycken! fränt. sen såg vi en räv också, sen när vi närmade oss den så satt den i skogen jätte länge och kollade på oss. :) så söt. fåse om ja går upp till sabina en sväng , om ja orkar. :P hehe.. men måste nog bestämma mig snart.
film å popcorn ska ja iaf ha, .
Puss

helgen

Lördagen va superduperkul! finaste vädret på länge, sol sol sol och massor med snygga bilar! vi åkte vid 6 på morgonen, de va lite drygt men de vart att dunka lars kristerz, bopper å lasse stefans och dricka öl hela vägen! å ja va gladast. när vi kom fram va de as mycke folk, men bra va väl de. vi giock in, gick runt å kollade på alla snygga bilar i ca 3 timmar innan vi åkte hem. träffa petra gjorde ja å. =) och lyckliast vart ja när ja såg dukes of hazzard bilen, hihi. på vägen hem åkte vi förbi gränna och köpte polkagrisar=) sen vart de att sova lite i bilen men hem och slocknade på en gång. verkligen lyckad dag. :):)


idag klippte ja mig, ja. hm, de vart väl bra, men kort. jag ser ut som en svamp när ja har såhär kort hår. men men, nu är sdå de slitna borta, skönt. ska snart ut och gå med min kära mor. sen ska ja nog till ullis en sväng till : )


ännu ett tack till dom söta grannar man har : )


bilder från lördagen finns på min bilddagbok, sandr0o

glad påsk då

trött dag, mys promenad med sabina, som vanligt =)
va till mormor och åt middag, mycke mat! å mycke gott. i morgon ska ja upp klockan 5, jippi. vi åker till jönköping klockan 6 ca. jag med 3 killar, inte lika mycket jippi. men de blir nog kul..
ja ni är ju skrattretande. jag tänker inte ens anstränga mig att skriva nått. idiotiskt är de. Tack vill jag säga till alla er som är förstående, de stärker verkligen! tack.. de är visst inte bara jag som vet hur ni håller på..
blir inge skrivande i morgon men på söndag blir de massor med bilder och skrivande.

haha, de va lite kul hemma hos mormor, dom berättade lite om när jag va liten, och tydligen så vela ja aldrig sova middag på dagen, så då la mamma mig i sängen och skrämmde mig med att de va fiskar under sängen så ja inte vågade gå ner. haha! sen kommer jag ihåg en saga som jag älskade, som mormor brukade läsa för mig, de va om samer och renar, och då va det en KÖRREN, alltså Kör å ren, körren, men mormor, korkad som hon är, fattade inte de efter dom första 30 gångerna hon läste den, utan hon sa KÖRREN, inte kör-ren utan körren, hahaha. de är roligare å höra de i verkligheten för de är lite kvårt å förklara när man skriver de. men ja garvar fortfarande när ja tänker på de. hahahaha. och de där med fiskarna, inte konstigt att jag är rädd för fiskar!!!! haha! åå, va lätt man kan bli på bättre humör igentligen. bra bra.
nu ska ja nog sova snart.

Puss på er.

skavsår!

jag fick jordens jävla skavsår när ja va ut och gick med sabina här om dagen, sen idag när ja var ut med peter så fick ja ännu värre! fyfan! jag kan inte ens sätta på mig ett par skor. :S tänkte gå ut igen men de va ju omöjligt. åååh. pengar har jag fixat också! happy, hoppas peter gör de bara så de blir jönköping i helgen .:)
jag hittade ett kort på mig och sabina som mormor tog på balen och som hon har förstorat, fick de för ett tag sen men har helt glömt bort de. vi va så fina så .:) så de blir att köpa en ram till den och sätta upp på väggen . :D

 mitt söta skavsår!!!


  :)


andra avenyn sen då! längtat!

helgen

ja helgen va väl skapligt bra iaf, fredagen va lugn. löragen vart de grilla med sabina och pappa. sen gick jag och far över till jenny, och de va också trvligt. mycke roligt och konstigt folk. haha.sen åkte ja till bjurs hem till ankan, de va trevligare =) hihi. söndagen va slapp! å de va skönt, va ut och gick med peter en sväng bara i de underbara vädret. sen på kvällen vart de chips å dipp! mums.
idag va ja till skolan, trisst. jag va  också på möte på må bättre och fick ett schema som ja sk träna efter, de blir kuul! jippi..
å nu sitter jag här, kom precis hem, va ut och gick en sväng med Marre, de va trevligt .:) mycke prat, länge sen man träffa dig nu gumman. måste bli oftare tycker ja. :)

Aja, nu kommer lite bilder från grillkvällen..
och några på tobbes bandvagn, haha. peter tog med min kamera och tog flera hundra kort på den. så ja måste väl lägga upp några sånna också..














myys! :)

sommar

nu måste de va sommar, för ja såg årets första fjärill idag! jippi. mysig dag med sabina, vi va ute och gick i ca  2 timmar, sen hem å fixa lite sen grillade vi, far va med å . :) men nu har hon åkt till bjurs, kanske åker dit ja me, fåse.
jag blir lite förbannad, javisst! jävla idioter är va ni är. ni älskar verkligen att göra så andra mår dåligt, då menar jag inte mig, utan nån som är helt oskyldig! fyfan va låga ni är, och ni ska kalla er vuxna! jävla idioter! ni kan hata mig så jävla mycket ni vill men ge er fan inte på min mamma! hon har inte ett skit med de här att göra! hur fan kan man behandla nån så jävla illa som ni gör, när hon går och försöker vara snäll och hälsa. ne fyfan! dö




kommer lite bilder i morgon från grillkvällen!

bästbästbästbäst

allt är bara bäst. kan de va bättre väder!? nee ! älskar de här!
va ut och gick med peter i morse, sen efter de togjag kvart i 11 bussen in till stan och gick på ett spinningpass, känner mig riktigt duktig =) hoppas på att de blir jönköping nästa helg, bilen från dukes of hazzard kommer dit, också den bilen i sista natten med gänget :D skulle va kul å se dom ^^
dum som jag är så trodde jag att vi hade påsklov denna vecka som kommer, men fick reda på att det är nästa vecka! åååh, jag som såg fram emot att inte gå till skolan denna vecka. =(
Hm, ja. inte så himla bra kväll igår. fick lov att köra hem två fylleskallar, och en som verkligen inte lyssnade på mig och inte visade nå respekt alls. han är faktiskt lite dum ibland. men va ska ja göra, du lyssnar inte på mig.. aja..

nu ska ja sätta mig ute i solen och dricka en kopp kaffe, mums =)

japp

ja, hemma från skolan idag också. skönt..
 jag och peter va hem till tobbe en sväng på förmiddagen och kollade på hans bandvagn, haha. de är sjukt hur killar kan ha så stort intresse i sånna saker. jag fattar inte. så jag fick väl stå och frysa i ca 2 timmar, innan jag lyckades tjata hem peter. sen va jag och pappa in till stan och fixade lite grejor, sen träning. skönt som satan!
och nu kom jag nyss in, va ut och gick en byvända med bina =)
ja, sen sitter ju pappa och peter här hemma och dricker grogg, så de blir nog inte mycke sova för mig som ja hade tänkt, för nu dunkas lars kristerz för fulla muggar! men de är väl sånt man får leva med, som mycket annat . ;)
annars är de bra. japp..
 puss hej

värme!

underbart väder även idag! och jag är superglad! ååh, de är underbart. underbart underbart. plus att jag har lyckats gjort ett riktigt fynd idag också, va till borlänge med peter på förmiddagen för jag behöver fortfarande ett par skor och ett par byxor, och JA! jag hittade faktiskt både skor och byxor, lycklig! va in på jc och hittade ett par jeans för 99:- som kostat 499:-, de va bra tycker ja. sen hittade jag ett par skor på HM för 129:-.. (:
efter de åkte jag hem och drack lite kaffe med pappa ute i solen innan jag och peter skulle åka och grilla, mys . :)
jusste, innan vi åkte till borlänge så va jag och peter ut och åkte med hans fiesta, å jävlar va de gick :P hehe. en så snabb bil vill jag köra i sommar :D hihi..
vi ska väl åka till tobbe och kolla på hans bandvagn som peter tycker är väldigt intressant, hm.. hehe.

NÅN FRÅN VÄRNAMO SOM SKA TILL JÖNKÖPING DEN 11:E APRIL??????????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D


 skorna . :)

:)
 också linnet jag köpte igår :D


 haha, måste ju lägga upp de här superroliga fotot på sigge, sådär gör han när han vill komma in .:D.. och han får nog stanna inne nu också, för millas katt va nyss här och bråkade med han så han skreeeek, och sen sprang iväg :(

soool

inge skola idag, men har ni sett vädret ute eller!? de är helt underbart! just därför så känns de kanske vädelöst att gå till skolan idag när man kan göra så mycket annat skoj när de är så fint väder .:D ja, pappa jobbade natt inatt, och somnade i soffan i morse så nu ligger han här å snakrkar så hela huset skakar, uuuusch. ne nu ska ja nog ut å gå en sväng.. 
Puss

RSS 2.0