mycke sol

superfint väder idag också, JA BLIR GLAAD!  men de är svinkallt, mindre bra.
nu ser de inte ut å blir nå hea, vet inte om ja känner för de längre heller. trisst å vara nykter på ett sånt där ställe, men de blir fler gånger annars, men om far ska dit så blir de nog så ändå .:) om inte han är för bakfull sen igår ;)
hela lovet har jag inte kunnat sova på nätterna, har vart uppe till 5 typ hela veckan, och igår gick de ju inte så bra med allt, kort sagt kan ja ju säga att klockan 4 så vart de att gå en 1½ timmes lång skogspromenad, och de va mörkt. livrädd..
men, de häner även dom bästa, för du är ju bäst! ibland,  jag vill iaf tro de...

skulle ha vart ut på tansn med ullis idag, men jag palolade inte de, hon ringde vid 11 och då hade jag bara sovit 5 timmar. men jag hoppas de blir i mån.. :)

jusste, sabina är bäst,  vi ska börja på må bättre, hon vela ha med mig och vi får en månad gratis . :) så nu när pappa kommer hem så ska jag tjata på han så att han betalar de åt mig! :) vi är redan snyggast, tänk efter att vi börjar träna då ;) ojoj.. se upp!




får bli en bild på pappa från i sommras när ja tog licensen, och de gick hål i däcket! ^^ vill ha sommar och alla race och allt kuul!

fest

nu är ja hemma igen, vart att gå till ida och thomas, jag och sabina säger ja bara,  vi är bäst och har alltis roligt, snygga som få är vi också! ja de är vi.. synd att de skulle bli bråk och tjaffs, men annars hade vi superkul! :)
snart får jag sällskap av min kära vän peter som kommer hit och ska kolla på film med mig. :) de va länge sen man träffade han nu så de ska bli trevligt.
hoppas på hea i mån! men de va ju de där att man ska komma dit och hem också, de skulle vara bra. men de lööser sig! inga problem. finns ju fullt med kåta raggare där så nån borde man kunna flirta lite med. ;) (ironi)


 sabina :)

 ida och thomas. :)


duktig ja!

snart drar ja på fest, de kommer många roliga människor! :) och jag känner mig enormt duktig, andra festen jag går på och är nykter! :) ja jag är duktig ja, men de kommer nog bli kul ändå.
stan idag med marre och milla, hittade tyvärr inge, men de fixar sig! enormt kul att träffa marre igen tycker ja, ja hoppas på en bättring mellan oss! :)

i mån blir de hea, jippie ska de blir, och nykter ska ja vara! de är lite synd, för då vågar man ju inte dansa. :D men då lyssnar man mer på musiken . ;) det finns alltid nå bra med de dåliga . :D yeees! jag mår toppen och älskar allt å alla. PUSS

sommaaar

det är superfint väder, och jag längtar till sommareeenn!!! ja verkligen,
om ett tag ska jag och ullis ut och gå på tansen med hundarna, mys! :)
i morse åkte far till åland, hoppas han köper nått kul till mig annars blir ja besviken., :D
i veckan fyller mina älsklingar år, synd att jag har så dåligt med pengar så dom inte kan få så jätte fina presenter . :(
men dom får nöja sig med de dom får ;) hehe.. det är tanken som räknas. :D
jag mår toppen! och jag älskar allt! PUSS

kupolen

riktigt trevlig kväll igår, så synd att jag va så trött, men annars va de helt okej . :) men sabina, vart försvann du i en timme, letade ju överallt :O ;)
idag va jag till kupolen med mammii, jag köpte ett par skor och är supernöjd! äntligen, sen handlade jag lite presenter till bina och ullis också :)
nu blir de snart film med pappii, vet inte riktigt vilken än men de visar sig.
jusste, efter kupolen va jag och mammii upp och tränade, duktig är jaa!! :) 





hejhopp 

party

ja, idag va jag ut och gick med milla en sväng, de va kul för de va länge sen jag träffade henne :)
nu ska jag och sabina på fest, yes! hoppas de blir roligt. :)
 hade ! Puss

brasaa

nu sitter man här, ensam, med brasa tänk och rökelser med vaniljlukt. när man har de såhär mysigt borde man inte få vara själv. men så är väl livet. ensamt och tragiskt.. haha.. ne livet är bäst, älskar allting just nu. puss på de.
jag och sabina har superkul på msn, roligare kan man inte ha. och de är så komiskt att jag nämner de, men de finns folk i gbo som inte har alla getter hemma, och de är faktiskt sant! helt jävla blåsta människor finns de. men vad skulle gbo va utan er? ne bara en tråkig håla, som de ijuförsig är, men ni puckon gör ju så de finns saker å snacka om iaf. haha

helt värdelös dag faktiskt, inte gjort ett skit, kollat på tv,, vart ut och gått, kollat på tv, gått, å tv.. ja, så såg min dag ut. men ändå så mår jag toppen!
jag har fått hem en massa bra filmer också, som jag igentligen skulle kolla på , men så har de inte blivit än. fåse om de blir överhuvu taget, aja,

säg till om de händer nå kul. puss på alla söta

bikini

nu sitter jag och kollar på bikinis på ellos.se , de finns många fina dom jag vill ha.
här är några :)

 
 inge dyra va dom heller! :)

yees

nu sitter jag här helt trött å slut, finns många anledningar till de. va iaf och tränade med sabina för ett tag sen, och de kändes riktigt bra, blir så i morgon igen. igår va jag och mamma in till stan en sväng, det är mysigt å hitta på saker med min mamma, vi har kommit varandra så mycket närmare den senaste tiden . :) å de tycker jag om! jag köpte en marilyn monroe vägg klocka på chlas olson, snygg va den  :)

nu får de va nog! jag vill inte ha nått mer med dig och göra, jag mår bara dåligt av det här och de är inte du värd! ääh skit samma, det är du som går miste om nått och inte jag . ;)


fredags kvällen..

.... verkade ganska värdelös till en början, men sen kom sabina hit och vi lekte fotografer. eller hon lekte modell och jag fotograf xD sabina är snygg! typ vid 10 när pappa kom hem så gick vi ner och kollade på mirrors, LÄSKIGT!+ att jag har en stor spegelvägg i vardagsrummet också. fyfan, vi va rädda.. sen efter den filmen kollade vi på just like heaven, de är iaf ingen skräckfilm, vi fick lov att lugna ner oss lite . :P

nu blir de snart att åka å åka skidor med daizo och kanske nisse. :)

igår va jag också ute och gick med mamma på tansen, valle och daizo va också med. :)


 





tansen :)



nu åker jag och daizo till bjuurs! :) byebye

på G !

nu är ja på G, men de är hemligt! hehe.. jag mår TOPPEN! yes..
stan med mamma idag, mycket trevligt. vi åt på kina sen åkte vi och handlade :) om ett tag ska jag och träna med binus. vi är duktiga tjejor vi! frisk är ja å, bara den där jävla hostan kvar. men de sket man väl i.
jag handlade lite idag,  ett armband, ett halsband , en mascara, foundation en bok om dolly parton (Y) och värmeskydd :D hihi








gå gå gå

nu ska jag och sabina ut och gååå :D yesbox

skoo

jag har hittat två par skor jag vill ha, men hur ska jag kunna gå i 10cm klack :S? hehe, de är bara å lära sig :P





inge skola

inge skola på hela veckan. och jag trorinte att jag går dit i mån heller.. nästa vecka är de loov :D skönt..
i måndags köpte jag en kamera, och jag har tagit lite kort på sigge och valle, och valle blir alltid lika söt på kort!
hehe=)








de är mina sötnosar de :)

igår färgade jag håret också, utväxten okcså gjorde jag blonda(re) slingor i håret för att jag vela att de skulle bli ljusare, men blev de nån skillnad? nej såklart inte. usch..
idag tror jag att jag ska gå och gymma, har ju vart sjuk i nästan en vecka nu och inte rört migh nånting! så nu äre dags å sätta igång igen.
idag är de premiär på baedtime stories, JAG VILL SE DEN!  ingen spom vill gå med mig? den verkar iaf as bra.. fåse hur de blir. igår träffade jag peter också de va länge sen, men de va trevligt :)
förresten så är jag frisk men pallar inte att gå till skolan nu, är ändå ledig på fredagar och då är de ju bara en dag :P


Puss hej

kalaas

i lördags va de kalas hos mig, fast de va ju inte så värst roligt direkt. men de va trevligt att träffa lite folk :) igår åt ja smörgåståårta! mums! va fick jag då, ja, jag hade ju bara önskat mig pengar, men jag fick en ny sverige tröja av mamma. :D de behövdes verkligen, min förra köpte jag när jag gick i 7:an, den är superfin! sen pengar pengar å pengar. då idag blir de att åka in till stan och köpa en gigitalkamera tror jag ! :)
fortfarande inte frisk, men nu har jag inge feber iaf, de är skönt. men snuvig och hosta som fan.. inge skola idag . :)



Puss

bra bra

idag mår jag skapligt bra, inge feber iaf. men jag vaknade med världen huvudverk och snuva i morse och de va mindre bra. men nu mår jag iaf lite bättre, de är superfint väder ute och och vill åka skiidor! men men, så jävla typiskt att man ska bli sjuk just denna helg. hoppas att febern är slut nu, för i mån fyller jag år och då vill jag äta smörgåståårta! mums :)
om jag mår bättre senare så kanske de blir att dricka lite om min sabina kanske vill komma hit. :) men inge fest för de orkar ja inte, men jag fyller ju år så då måste ja ju göra nånting, och jag och sabina har ju alltid kul ändå :D för alla andra ska väl mysa med pojk å flickvänner, ääh, de behöver man inte, ;)

jag saknar min sigge, så idag ska jag nog gå hem till mamma en sväng, :)




blir gaalen!!

jag håller på å bli galen, i förrgår hade jag feber, sen igår hade jag inge feber, då trodde jag att de va över, men NEJ, i morse vaknade jag med 38,5, sen när jag tog tempen senare hade jag 39,2! JAG SOM VELA FESTA IDAG!  :(
jag badade förut idag, och jag fick en chock när jag kom in i badrummet för där i handfatet låg evert å sov ^^ hehe, han är söötast!

blir nog att kolla på skräckfilm med far sen, :) fredag den 13:e, inte konstigt att jag ska vara sjuk, jag har då aldrig tur i någonting.. tack ..



 

nya grejer till rummet. :)

idag har jag inge feber, som tur va! så de kanske blir fest i mån om jag lyckad övertala pappa :D
idag va jag och pappa iaf på rusta en sväng, jag köpte två till marilyn monroe tavlor, en grön och en blå :) sen köpte jag två mattor, sånna där runda, en svart och en röd :D så nu liknar inte mitt rum längre ett rum för en tre åring xD.. sen så fixqade pappa med garderoben igår också så nu är den också klar, fast allt är typ snett, men de fixar vi senare xD

ullis skrev på sin blogg och till mig på BDB att jag skulle gå ut och kolla i min postlåda,"vad nudå" tänkte ja, men jag gick ut och kollade, då hade hon lagt dit ett jätte gulligt paket till mig, (fyller ju år på söndag), jag vart så nyfiken så jag fick lov att öppna, en parfym som lykar jätte gott. :) hon är världens gulligaste :) Älskar dig gumman :)  

här kommer bilder. :)















och jag tycker att du bara kan försvinna just nu..

evert, feber..

i måndags va jag och pappa med Evet till djursjukhuset. han fick lov att operera bort knölen, men de va ingen cancer knöl som dom trodde de var bara en böld. så nu  måste han gå med en tratt på sig i 10-12 dagar..
inge skola idag, för igår vart ja sjuuk! feber, ont i halsen och hostar. drygt som fan, typiskt tills jag fyller år och vill festa, hoppas jag blivit frisk tillsa fredag!


 precis efter vi kommit hem,

 såret. de ser mycke finare ut nu några dagar efter.

snow rider, marilyn monroe

idag va jag i skolan, hade skit ont i huvudet men fick ändå lov att åka ner på stan för jag och mamma skulle kolla va de va för fel på mina fötter. men ja fick inge vettigt svar från gubben, bara att jag ska köpa ett par skor med hårdare sula, hmm.. :S
vi va iaf till rusta och öb också, de här köpte ja på rusta :)

 taavla :)
 och två muggar :)

sen när jag kom hem så hade jag fått en till snow rider tröja och en t-shirt av nisse! :)



 trycket på baksidan :)


och om man vänder tröjan ut och in så kan man ha den såhär :D


 i like it :D



senare på kvällen så va jag och mamma å träna och jag sträckte mitt ben så nu har jag jätte ont. ;P
fåse om de blir nå skola i mån, hade så jävla ont i huvudet hela dagen idag, tror ja börjar bli sjuk :(


Sovdags, natti

i taket lyser stjärnorna

igår va jag på bio med sabina, i taket lyser stjärnorna. den va okej, inte så värst bra faktiskt.. men de va kul å gå på bio.
nu sitter jag här å väntar på att jag ska åka till skola, pappa ligger å snarkar i soffan och jag är TRÖTT!  usch..
idag hoppas jag att mamma kommer in till stan så jag kan kolla min fot, eller min tår rättare sagt..
aja, nu ska ja kolla lite på vaka med the voice sen gå till bussen..
 Puss

hos ullis

nu sitter jag hemma hos ullis, jag ullis och bina va hem till hanna en sväng, men de va inte så mycket folk och vi gick ganska fort.. vi åkte spark och de va kul! nu sitter jag här uppe och kollar på tv och ullis och viktor är nere och duschar. får se om jag sover här eller inte.


du pratar för mycket, håll de du säger så slipper jag bli så besviken :S

skotta snööö

nu har jag nyss skottat snö, de va dryygt! va händer idag då ? jo ja ska nog till ullis en sväng va de tänkt. men jag har ju så jävla ont i mina tår så vi får se om ja pallar att gå till henne..
idag har jag inte gjort så mycket, kom hem till pappa vid halv 11 i morse, sen åkte jag till ullis och vi gick ut med hundarna, sen va vi hos henne ett tag, och valle är ju blåst å går å pissar hemma hos viktor, först på nå täcke grej, sen mitt på mattan, och sket på deras altan xD hehe..
min mamma ska på krogen ikväll! otroligt, hon går aldrig ut annars. men de är kul att hon får göra nå skoj också . :)

aja, hejdå


fredag igen då..

då va de fredag igen, å vad gör man ? inte ett skit, sitter här å dricker en öl bara och tar de lugnt. men de är ganska skönt ändå. va med sabina en sväng förut, de va trevligt.. jag känner för att hitta på nått, men nyktert! käns inte som att nån kan göra nått kul utabn att man ska festa, men de är väl så..



hejdå

nyvaken!

nu har jag nyss vaknat, ätit frukost och nu snart ska ja ut och gå med daizo :)  igår stötte ja på milla och emelie en sväng när jag gick kvällis med daizo, de va trevligt..
idag vet jag inte vad som händer. nått kul vill ja. men jag bor ju i gbo så ja ska inte ha för stora förhoppningar på de..

aah, nu är daizo kissnödig..
 Höörs, puss

slöö

idag känner jag mig riktigt slö, precis som igår, vet inte va de är som är fel. + att ja känner mig deppig på nå konstigt vis, utan att veta varför. de är illa..
igår va jag i skolan, å de suger ju verkligen där, man har knappt nått å gö och om man får nått att göra så gör man de ändå inte. men ja vill ju ha mitt studie bidrag så de är väl bara å bita ihop..
på eftrermiddan igår så va jag och ullis ut och gick med hundarna en sväng, så gick vi upp till emma och ag fick se deras hund, de va nog de sötaste jag sett på länge.
inge skola idag heller, tänkte ta senare bussen men då ringde mamma och sjukanmälde mig så då kunde jag ju lika gärna vara hemma. va hundvakt och gick ut med valle i ca en timme, de va riktigt skönt, de  nästa som finns när man inte är på topp är att gå ut och gå så man kan rensa skallen..

aja, nu vet jag inte vad som händer, inatt ska iaf JAG ha daizo, och ingen annan. och ja ska försöka ha han så mycket som möjligt så han kan vara hemma lite mer.. eller skaffa en vettig hundvakt.. sandra fixar!

jag vill att de ska bli sommar, och den här sommaren ska ja då inte tillbringa all min tid i gbo! jag ska iväg, iaf till västerås på power big meet, rättvik på classic car week, massa crusingar och en del annat.. nån som är med!? de va väl sak samma för ja ska då dit iaf, om ja så får åka själv.. sommarjobb måste ja fixa också, suck!


aja, hejdå..


helgen..

super duper lyckad helg! i fredags kom vi till tidahom vid 7 ungefär, då åkte vi hem till emmas bror sen började vi festa, jag blev väckt på lördagen av att ullis kommer med en kamera och knäpper kort på mig, och ja vart suur!! men jag fick väl lov att gå upp, vi gick ut och gick lite och kollade på maaassa änder, och en super fin å. jag vet inte hur många hus jag sett som ja blivit förälskad i, speciellt ett av dom. :) tyvärr  fick ja inge kort på de!
på lördagen så började jag och ullis dricka öl vid halv 2, sen vart de inge mer för vi somnade till ca halv 4, sen så hade vi inte så kul så vi sminkade varandra, och jag kan ju bara säga att vi inte va så snygga..
sen vart de att duscha, fixa sig och börja dricka igen. ännu en lyckad kväll! mycke trevliga människor i tidaholm.

inge skola idag, va istället till borlänge med mamma och malin, malin telefon har gått sönder, igen..
sen vart de hem och fösöka pfå ihop min garderob som stått i säkert 1 månad snart, tog paus och gick runt flyfältet med binus, sen hem å jävlas igen. men jag gav upp, jag faffade inte beskrivningen och ingenting vela som ja vela, så de va ingen idé.
mitt i de jävliga kan allting plötsligt vända och bli super bra, de är väl de som gör att man fortsätter hoppas. :) nu är ja happy face igen! å de är bra..

i mån blir de nog skola, annars blir min mamma suur..


byebye

RSS 2.0