sthlm

ja, idag va jag i sthlm med mamma, de var supermysigt! vi va där från klockan 9 på morgonen till 6 på kvällen, så ja, man vart lite trött. men de va riktigt skoj.
jag tror att fåglarna är lika galna i sthlm som människorna, för en idiot fågel kom flygande raakt mot mitt huvud! så ja fick typ lov att slänga mig på marken, eller ja, inte slänga mig då, men jag fick lov att ducka fort som fan för annars hade den flygit rakt in i skallen på mig. sjukt, sen när vi satt på en bänk så va de en fågel som körde ini foten på mig. haha sjukt.
jag och mamma åkte till mc donalds när vi kom hem och tjockade oss lite, och nu sitter jag här och väntar på bättre tider typ. har tråkigt,
jusste, jag och peter va ute och kollade på rävungar igår! aaaaaas söta! inge rädda heller, sjukt söta. ska se om ja fick någon bra bild på dom så lägger ja upp dom. =) tyvärr fick ja ingen bättre bild. dom va så busiga och bara sprang =)
de köpte ja, går så jävla segt att ladda upp bilder så de får räcka med dom här. =)

städa å städa

ja de kan man säga, jag har vart hos mormor idag och igår och städat. fleeera timmar, men vad gör man inte när man behöver pengar. för nu är ja luspank, köpte peace and love biljetter i tisdags gjorde ja :) så nu ska ja och sabina ut å röja.
mormor färgade mina ögonfransar och bryn idag . :) så nu syns de att ja har ögonbryn ;) hehe.
i morgon blir de sthlm med min älskade mamma. hon ska dit med sitt jobb, också vart de en biljett över och då får ja följa .:) tur att man får göra vad man vill i där för ja hade inte orkat gått med alla tanter. hehe. så de blir en mysig dag med mamma. :)
sen häner de ju ganska mycka i helgen, sthlm i mån som sagt, sen är de raggarrally i borlänge, crusing i sandviken, race i orsa, och seaside. ;D haha. så NÅTT måste man ju göra i helgen, de får inte bli ännu en slapp helg för nu har jag vart lugn i två veckor så nu är de allt på tiden och festa loss. ;)
ne nu ska ja packa lite sen åka iväg till mamma! :)
Huuj

streetrace

ja, jag kom hem för ett litet tag sen, jag pappa och macken malin va på streetrace på ingarvet. de va kul, johan kom 3:a iaf . :) hansom köpte bilen av pappa alltså.
ikväll är de crusing i söderhamn också, och jag vill dit!! ta med mig dit. aja, de lär väl bli en tråkig lördag.
ääh de suger. nu ska ja ut i solen. hejdå

helvete

kan de bli värre eller. fan vilken jävla dag de vart. jag mamma och malin skulle åka till kupolen, mysigt tyckte ja da, men nje. de går ju inte. de ska alltid bli tjafs  och bråk! sen spåra de ju ur totalt. mamma blir knäckt så jävla knäckt så ja vet inte va ja ska göra.
vi älskar och bryr oss om dig , du måste förstå de! men nu vet vi ju att de ligger massa annat skit bakom allting också så de vart lite mer förståligt,men inte bättre för de. fan. de va de sista ja vela att du skulle bli indragen i.
ååååååååååh
sen är de typ världens tråkigaste fredag också, jag vill kolla på spökhuus.
hejdp

typiskt!

de är så typiskt mig. att de alltid ska bli nå krångel när ja ska göra nått, idag fick jag reda på att jag mamma mormor å alla i familjen ska på mors-dag middag på dössberget den 31:a, och de är seaside den 30:e, kul å komma bakfull å ska äta tre rätters middagn. nej!. och nyss pratade jag med mamma också om hon vela ge mig lite pengar till peace and love biljett, och javisst kunde hon de. MEN, den 22:a till den 23:e ska vi på kryssning! och peace and love börjar liksom den 22:a. åååh, och jag vill ju på kryssning också. men mamma skulle ringa mormor nu och höra om de fick att byta datum, om de inte gör de så kommer jag få världens beslutsångest över hur jag ska göra. vet ju att mamma skulle bli jätte glad om jag följde med på kryssningen. och mormor skulle blir lite besviken om jag inte gjorde de. åååh vad besvärligt allting ska vara. nu är de väl bara att hoppas på de bästa.


vädret?

nu sitter jag hos mormor igen, åkte direkt hit efter body pumpen, ätit lite och snart ska vi ut med hundarna en kortis innan vi ska och häma mormor och nisse. :) har inte hunnit klippa gräset än för de är ju så konstigt väder. :S
ena stunden är de mulet och regnar och andra är de sol så man håller på å döö.. men men.
blir nog att köpa peace and love biljett! jihoo, de kommer bli skoj! med sabina såklart . :)
nen nu måste ja fixa lite innan vi ska åka.
hejdå.
ganska onödigt inlägg, men vad gör man inte när man har tråkigt. när jag tänker efter är nästan alla min inlägg onödiga. haha 


bikini

nu är jag hemma hos pappa igen. har vart riktigt skönt å vart i bjurs ett tag. ska sova hemma inatt men måste till bjurs i mån igen och gå ut med ronja.
var inne på halens och kikade lite, och jag hittade väääärldens snyggaste skor! jag är käär.
det är liksom bara 11.5 cm hög klack också (Y) wohoo.. jag vill haa. Jag har aldrig sätt nå vackrare.. grr.


Sen har jag beställt världens snyggaste bikini också. lite dumt att BHn kommer om 5-7 dagar, och trosorna kommer 10:e juni. haha. men de blir kanon.

jipppiiiee.


har städat å så hos mormor idag också, de va ju inte så kul. klar är ja inte heller så ja lär väl fortsätta i mån. trisst.
i helgen är de race också! jipppie.

vet ni en sak?  de är SOOOMMMMAAAR!   ett + iaf. hihi
hejdå

bjursås

nu sitter jag hos mormor i bjurs. dom är på kryssing så jag och mamma är här och är hundvakt. igår va de superfint väder men idag regnar de som fan, och jag som skulle klippa gräset. blir nog inte av idag, fåse hur de ser ut i morgon då. jag och mamma hade de as mysigt och roligt igår, vi grillade och skrattade, och skrattade. hehe de va länge sen vi hade så roligt .:)
mormor har skrivit en lapp till mig med olika saker jag ska göra, så ja får väl se till å göra de också så jag får lite pengar. eftersom jag har slutat skolan nu och inte kommer få nå studiebidrag.. undra hur de kommer gå i sommar. jag har fan inge sommarjobb, har skickat CV till as många jobb men ingen som svarat. uuuuuusch. hur ska de gå..
aja, nu ska ja städa lite, sen åka hem till gbo för att sen åka och träna med sabina.
hejhopp

svampbob

jag har super tråkigt! så därför sitter jag och spelar svampbob fyrkant spel på nickelodeon. ja då har man fan tråkigt, men svambob äger.
va in på spinning med sabina förut, så nu är ja helt slut i benen, igen. haha.
mamma har fått lägenhet i bojsen nu också, men hon får inte flytta in förens den första augusti, men de blir nog bra för hon har lägenheten i vippan tills första september. så då hinner vi fixa lite i lägenheten före också, för i ett rum va de gris rosa väggar. hmm. ah de måste nog fixas. sen får nog jag och malin dela rum men de gör ju inte så mycket för jag kommer ju vara hos pappa för de mesta ändå. men de ska faktiskt bli ganska skönt att komma tillbaka till stan igen.
ne nu ska ja nog ta å kolla lite på svensson svensson innan ja ska lägga mig
 hejdå

hejsan hoppsan

har inte blivit så mycket skriva, på grund av att jag inte har nått att skriva. då blir de lite svårt.
i helgen va de lite små party hemma hos mig, trevligt va de. igår va jag med sabina och tränade. de va nå boxa och sparka i liften. de gic piss för vi visste ingenting hur vi skulle göra och hängde inte alls med i svängarna. ne usch, fast ganska kul va de, ja kan tänka mig att man blir riktigt svettig om man gör som man ska. haha
idag har vart en trökdag! va ut  och gick med peter i morse, sen med mamma och mormor ett tag efter, sen in på body pump. så nu är ja sluuut! men kul å ha daizo hemma så har ja nå å göra iaf :)
de börjar blomma som fan här i träderna nu, luktar gott gör de också. så ja va ut och tog lite kort på daizo och blommorna idag :) hihi.
ne nu ska ja kika på  svensson svensson, för de är bäst!
hej







åå så fint :)

fattar inte va de är för fel på bloggen, de tar åratal innan inlägget läggs upp, fåse om de kommer upp över  huvu taget. aja

sabina

vi har gaft kul idag. ja de har vi. fest hos mig, kul. inte så mycke folk men trevligt som fan. jag behöver inte så mycket folk för att ha trevligt. bara dom bästa. ja, och sabina vettu, de är bäst de.love you.älskar ullis å. vi har kul. hatar egentligen allt som hänt, men de tänker ja inte på nu. ni är bäst. skriver i mån.

träningsvärk!

fyfan vilken träningsverk ja har! va på body pump igår, och idag kunde ja knappt resa mig upp ur sängen :S hehe.
va till tandläkaren idag också ocg gjorde sånt där tandavtryck för ja ska få bettskena för att ja gnisslar tänder, de ska bli skönt för ja har svin ont i huvudet varje morgon ja vaknar på grund av de.
va ut och cyklade en sväng med peter för ett tag sen, de va skönt fast de började regna som fan. mindre bra.
blir att bara ta de lugnt idag. för ja är tröööött!
hejsdåå

...

sitter här och har supertråkigt. idag funkar bara 1:an och 2:an på våran tv. så ja sitter här å har as trökigt. pappa är och jobbar också så ja har ingen att bråka med. idag va jag hemma från skolan. ooooorkar inte,. ne usch. va ut och gick med peter på morgonen istället, sen städade ja, å städade å städade. så nu är de superfint här hemma, några dagar till iaf. sen va jag ut och gick med mamma och pratade lite :) och nu känner ja att ja börjar få tillbaka mina skavsår, åååå va drygt. sen träffade ja ullis en sväng och va även ut och gick med henne. :) hehe. har ju vart hanska skönt väder idag iaf. satt inne på en sida och kollade på lite väskor och t-shirt. hittade några riktiga skönheter.:) men såklart ska de va nå fel på min dator också så ja inte kan ladda upp bilder. gaaaaaalen blir ja. jaja skit samma då. sen är ju den rosa delfinen ganska frän .:) http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4541881.ab hejdå

älg

jahapp. nu sitter jag och kollar på spårlöst, finns inte så mycke annat å se eftersom de är nå fel på våran tv. inte bra.
va ut och gick med daizo i skogen förut idag, såklart skulle han se en hare och började jaga den, och han lyssnar ingenting på min när han väl börjat springa. sen va han väl borta ca 5 min, sen började han skälla som fan, också hörde ja att han va påväg mot mig, ja vad bra tänkte ja. men då, då sprang haren över vägen, efter haren kom inte daizo, utan en fet jävla älg. och han försatte springa som en dåre. haha. pucko hund. sen va han ju totalt slut när han kom tillbaka och orkade inte gå i min takt så han låg typ 3 meter bakom mig. haha. sen la han sig i en liten bäck och badade lite och vägrade gå i några minuter. sötast är han. :)
sen tror ja verkligen att jag skiter i skolan nu, jag är så trött på den... orkar verkligen inte. så ja ska nog prata med lärarna när ja ska ha utvecklingssamtal.
nu ska ja kika på tv sen sova.
puss


mammas sötsak hon skaffade för ett tag sen . :)
hehe. de ser ut som att han står i vattnet men de roliga är att han ligger ner :P haha

helgen

ja, nu skulle man skriva lite också. har verkligen inte orkat. men sista april va väl bra, inge speciellt igentligen men de va trevligt. mycke folk som man inte träffat på länge träffa man också..
fredagen vart hur slö som helst, har nog aldrig varit så trött.
sen på lördagen vart de att åka till marknaden med mamma och malin en sväng, men ja köpte inge. men de är ganska trevligt å bara gå runt där å kolla lite. sen på kvällen vart de att åka till rättvik och festa. de va riktigt kul. hur mycke folk som helst. och idag är ja helt jävla dööd! ullis va hit en sväng nyss också.
ska väl kolla på film sen och de där om svininfluensan. de är fan läskigt tycker ja. ja men nu orkar ja inte skriva mer.
orkar inte lägga upp nå bilder heller. gör de på bdb istället så kolla där. sandr0o

RSS 2.0