30 oktober

nu kom jag precis hem, har vart ute och gått med valle och daizo i nästan en och en halv timme.. va väldigt skönt! ullis följde med mig och gick elljusspåret en sväng också.

Idag gick jag upp klockan 6 på morgonen, för jag skulle följa med ullis till frisören, det tog 4 ½ timme! va ganska drygt att vänta men det va kul också :) sen gick vi lite på stan och letade efter lite saker, jag skulle igentligen köpt djävulshorn, rött nagellack och en röd kjol, men det vart bara nagellack och påfyllnad till min mobil, det suger att det är 300 nu istället för 200!! ja, och efter det så åkte jag hem till pappa och vi åkte till city gross en sväng, men hitta inge djävulshorn där heller:S sen åkte jag hem och gick ut med hundarna :)  Nu ska jag ta och äta någonting sen ska ja bara glo på tv. ♥




29 oktober

nu sitter jag hemma hos pappa, kom hem för ett litet tag sen, har vart i bjurs och ridit med min bästaste sabina :) hon kommer hit snart och vi ska laga pizza :D ska bli gott för jag är super hungrig!

Idag var jag till bjurs och kollade in min apu plats, som jag ska vara på nästa vecka. Salongen va jätte mysig, och hon som jobbar där var också jätte trevlig! (anna tror jag hon hette)

Efter det så åkte jag in till stan, till socialen. usch säger jag bara! fattar inte ens vad jag gjorde där, (Åkte dit för det där som hände på kullaberg, att jag ramlade och slog i huvudet och att jag va så full), iaf. ,dom frågade mig om jag hade tagit nå droger den kvällen :S bara för att jag hade vart aggresiv på sjukhuset, tydligen.. nu ska dom prata med deras chef också får vi se om det blir någon utredning av det, men det känns jävligt onödigt! fan, Nästan alla ungdomar super ju, och jag hade den oturen att ramla och slå i huvudet! vafan, ska dom börja göra utredningar på varenda unge i sverige som super eller, ne fy fan... det va lite drygt att bli påminnd om det måste jag säga, det är lixom ingenting jag vill gå och tänkte på, speciellt inte när jag är hemma och har lov! och jag tänker fan inte gå och prata med nån om de blir utredning, både jag och mamma va överens om att vi inte tyckte dom behövde göra någon utredning. men men, vi får väl se hur det blir. nu ska jag försöka att inte tänka nå mer på det här, nu kommer sabina snart och vi ska ha det super mysigt! du är bäst baby! ♥ ♥ ♥




29 oktober

nu sitter jag och kollar på tv och pratar med sabina på msn, vi ska vara as snygga på Halloween:). Idag iaf så var jag hemma hos mormor och städade igen, riktigt segt idag. men nu behöver jag iaf inte vara där nå mer. Kom dit vid 12 och åkte typ vid 4, då åkte jag hem till mamma också åkte vi in till stan och köpte en jacka till mig. vet inte riktigt än om jag ska ha den eller inte. ja ghar ju så jävla svårt för att bestämma mig. sen när ja kom hem så åkte jag till ullis, vi kollade på tv och andra avenyn. de va trevligt :)

nu blir de nog att sova.
Godnatt!

27 oktober

Nu har jag vaknat för ca en timme sen, så nu sitter jag hemma hos mormor, ska städa lite idag, mend et käns verkligen drygt just nu. men jag måste ju betala av löshåret jag fick. + att jag kom inte hem förens klockan halv 1 inatt. var hemma hos ullis och kollade på tv och film :)



Ullis

26 oktober

Trööött! sitter och väntar på att ullis ska höra av sig så jag kan åka till viktor och färga hennes hår. Hon ska få blonda slingor :) idag har det vart slött, vakna vid halv 1. var hos ullis igår och kollade på tv och åt chips :)

Jag åkte till skolan för att vänta på atta ullis skulle komma hem från borlänge. Shit alltså,jag satt där och tänkte. jag vela ju komma ifrån grycksbo när jag flyttade till värnamo, men fan va skönt det är att vara hemma nu! bara att vara i grycksbo liksom, hehe låter skit knäppt! men när man inte vart här på två månader är det jävligt skönt att komma tillbaka!

+ att det är jävligt kallt! jag håller på att fryska ihjäl, ändå sitter jag inne med jacka på mig. måste fan åka och köpa en vinterjacka någon dag. så jag inte gör av med pengarna som jag fick av mormor . hehe..

25 oktober

uuuusch! fan vilken huvudvärk jag har. nu vaknde jag nyss men jag ska då sova en stund till. det var skit roligt igår!!! fan ja har träningsverk ibenen för ja dansa  så mycket.. men nu blir det att sova ett tag till! Bye

feeeeeeest

nu är det fest som fan. :D skit kul, men ullia och sassas klasskompisar har åkt, så det är bara jag ullis och sassa här, sabina åkte till bjurs för att hämta kläderfast hon är tillbaka nu. fan va kul det ska bli ikväll . vi ska DANSA!!!!! OCH TRÄFFA MASSOR MED ROLIGA FOLK!!! BYYYYYYEEEEE :D





24 oktober

stress stress.. nu har jag vart hemma hos mamma och duschat å plattat håret . jag blir alltid så stressad när ja ska ut och festa, jag är typ klar nu och det är 2½ timme kvar tills folk kommer ^^ hehe. om ett tag kommer ullis, då ska väl hon också göra sig klar, sen kommer bina också :) gu vad kul vi ska ha ikväll tjejer..

jag längtar verkligen inte tills jag ska tillbaka till värnamo! usch säger ja bara! vill vara kvar i grycksbo, fast det är konstigt. jag flyttade till värnamo bara för att få slippa grycksbo, men det är så grymt tråkigt i värnamo, och jag känner verkligen att jag inte orkar göra någonting efter skolan och på helgerna. här i grycksbo är det inte heller så jävla kul igentligen. men man har dom närmaste kompisarna här. det känns både skönt och ensamt att bo i en lägenhet helt själv, men det värsta är ju att skolanb suuuger! lärarna är verkligen skit dåliga! man lär sig ingenting på lektionerna, om man gör fel på någonting så rättar dom till det eller säger att man ska låta det vara, kul mycket lär man sig då liksom:S usch, i början kändes det skit bra i skolan , men nu efter ett tag har man fått tillbaka den känslan att man är skoltrött, och vi kan bara gått några månader.
men nu ska vi inte tänka på det! NU är jag i gbo och blir kvar här i två veckor, fan va skönt det ska bli, då kanske man känner dig lite bättre när man kommer tillbaka sen, hoppas jag.


NU SKA VI TÄNKA POSITIVT OCH HA KANON SKOJ IKVÄLL!





24 oktober

Nu har jag precis vaknat, för tredje gången denna morgon. först fick jag lov att gå upp vid halv 8 för att gå till ullis med hennes busskort, sedan vid halv 9 ringer malin och säger att jag måste skicka över hennes skolarbete. så då fick jag lov att gå ner och hämta datorn, sen vaknade jag 10.20 för att jag måste gå ut med daizo :) så nu sitter jag här och äter en ostmacka och dricker mjölk, snart blir det en promenad hem till mammaför att hämta alla grejer tills ikväll!! :)

23 oktober

Idag vaknade jag vid halv 8 bara för att sigge hade damp i kattlådan, han hade redan bajsat men ändå skulle han hålla på att krafsa i evigheter. och jag va ju så trött då jsg orkade inte kliva upp i sängen å ta bort han, + att han grävde ner Malins trosor och en plastpåse. haha. Jag lyckades somna om efter ett tag, men vid halv 9 skickar ullis fem sms på rad och frågar om jag är vaken! och jag med mitt morgonhumör dessutom. haha. sen i alla fall somnade jag om och vakna igen klockan 10 för jag och sabina skulle åka till borlänge och handla lite kläder tills i mån :) det va riktigt trevligt! jag köpte en svart tröja, ett par skor, bh och trosor, foundation, örhängen och två nya tungpiercingar :) vi åt oss också tjocka på MCdonalds. sabina köpte ett par grymt snygga skor!. det har vart en super kul dag med dig tjejen, har saknat dig!

Ja, sen kom jag hem, gick till gymmet med mamma och malin, sen åkte jag hem till pappa, ska vara hundvakt för han jobbat natt =) ullis fixade en blogg till mig, sen va vi ut å gick. och nu sitter vi båda här och nördar vid datornerna =) hehe.

I mån blir det kalaaas! gu vad kul det ska bli att festa med er brudar igen. + några fler tjejer från falun! =) rättviks parken, DANS DANS DANS! 

är med ullis

vi sitter vid daton och skriver lite , sen ska vi ut och gå


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0