Ensamt!

jaha, då satt man här då heelt ensam. de är fan inge kul har ja kommit på. vart inte att åka till borlänge nå för mitt busskort har ju gått ut och jag är luspank. så de vart att kolla på bedtime stories och käka popcorn. sen är de såhär att de här huset är lite läskigt! och pappa är ju inte hemma heller, han åkte iväg på race till, värmland någonstans, nå konstigt namn va de iaf..
och han kommer hem på söndag så i morgon kan ni räkna med en braaaka fest! hmm, nej inte. nu blir de faktiskt nyktert ett bra tag framöver..
Jusste, sen i morgon ska ja ullis och kate ut i skogen och plocka svamp! de ska bli skoj för de va de länge sen ja gjorde. med alla söta hundar också :)

sen på söndag så gäller de, heeeemlis! :)
Puss

Hemma

igår kom jag hem, pappa tog hem husvagnen också så de blir inge mer sova i rättvik! men de har vart superkul! ja åkte upp i Söndags och egentligen tänkte ja att jag skulle hem på måndagen men så vart de ju inte.
Vi kan ju säga att de vart fest, träffa vänner, och nya vänner. fest, fest och fest. sen lite mer fest. haha! men kul va de, i tisdags va de cruising och ullis kom och sov med mig. men de vart mer långbrygga än rättvik, menmen. 
igår va ja dåligare än ja brukar vara, fyfan för sprit. de va sista gången.
och idag vaknade ja halv 7 så nu är ja trött, men vid 1 så åker jag och ullis till stan, sen blir de bjurs och sen borlänge tror ja :)
de väsrat är att ja inte hade med min kamera så ja har inga bilder, men ullis tog några i tisdags så ja ska sno dom av henne idag :)
nu ska ja platta håret, sminka och fixa lite ..

herrååå!

classic car week

nu sitter ja på siljans campingen och drickedr öl, i elins tält. men de är ju bara jag och lundberg här nu så, haha!
men hitills är de iaf roligt. jävligt bakis i morse bara. och senare så kommer min babbbbyyyyyyy. och ja är glader som fan.
jaja, i morgoen är de cruisising. kul. men ja känner att de inte går så bra för mig att skriva nu så ja ska nog ge upp nu


hade
puss

R-R-R-RÄTVIIIIIIIK!!!!!!

äntligen äntligen äntligen!!! nu är de dags. och jag är taggad som faaaaan! nu blir de till och med sol! jag bär fan lycka me mig tror ja, iaf just nu. nu har jag dragit i mig några grogg och väntar bara på att hanna och milla ska höra av sig! sen ska vi sätta upp ett jävlatält, de va väl mindre kul, de är väl negrernas jobb, ja vi får väl ta och leta upp nån när vi är där, inte för att ja tror att de finns nån . men jajaa.
men de blir bärs bärs ikväll, musik bilar och rättvik, fyfan, KAN DE BLI BÄTTRE!?  och nu menar ja de verkligen. de är verkligen de här man längtar efter heeela året.
och de kommer bli kanon. tänk att de här är första dagen ja åker dit och ja är så jävla super duper happy! och de är BARA första dagen! ojoj, ja undrar hur de här ska sluta :D

jag har typ packat i flera timmar, nu är ja klar ia, hoppas ja. men  nått lär ja väl glömt.
synd att inte min älsklings sötnos tycker om bilar och öl, för då hade de vart ännu bättre, men men. :)
tisdag är de cruising, men de visste väl alla redan. ojoj!

ne nu ska ja ta å kika så allt är med, lyssna på lite eddie och njuuuuuta av liver helt enkelt :D


Baksmällan

Nu kom jag precis hem da. Först i morse så vaknade ja upp bakfull å jävlig, sen åkte ja iväg till Borlänge och träffade Dennis, vart en snabbis bara men lika trevligt för de :)
Efter de så åkte ja hem till Ullis och träffade henne och Emma, vi kollade på Baksmällan och tjockade oss med chips och dipp. Och nu sitter jag här helt själv för pappa jävel har åkt till Rättvik! men snart är de min tur också :)

Är de nån som har tänkt på att jag skriver med stor bokstav efter punkt!? För tydligen så va de nått ja skulle börja göra, enligt en liten nisse som kallas Dennis. Så ja får väl ta å göra som han säger då så blir nog alla nöjda å glada :) Hehe!

Nu funderar ja på å sätta på en film, eller kanske Svensson Svensson. fåse da :)
Hujt

trött

fy va trött ja är, va på fest igår hos anna. de va riktigt trevligt faktiskt, träffade några gamla kompisar! :)
och nu är de bara två dagar kvar tills de blir classic! jippie..
ne nu ska ja ta å kolla en buss till dennis :)
puss på de 

Borlänge och erika =)

jahapp, vart att åka till erika och micke idag, valle va också med, så han och erikas hund fick leka lite :) vi tjockade med burger king mat och kikade på film. myyys!! och nu är ja ganska pisseblöt, för de är inte speciellt fint väder ute nej..
men va nu, de är grannfejden på tv och de är ju sjuuukt! haha, stackars människor.
nu ska ja lägga mig i soffan innan ja ska sova. :)

Puss

Forshaga!!?

jo de vart att åka in till falun igår en sväng. måste säga att de va sjuuuukt mycke bilar! snygga bilar också.. men ja hela kvällen vart väl inte som jag hade tänkt mig, va ju meningen ja skulle träffa några kompisar där, men ne dom vela ¨åka bil så. ja fick väl stå å kika på bilar med tobbe och snacka lite skit. men de va också trevligt..

nu ringde dom nyss från Forshaga igen också, jag måste bestämma mig idag om ja ska gå där eller inte! fan ja bli galen! jag vet inte alls hur ja ska göra :S de va typ lika långt dit som till sthlm, de är ju inte lika långt som värnamo direkt men ändå.. aja ja får ta å bestämma mig så skriver ja väl sen om hur de blev.
nu ska ja dricka upp mitt kaffe sen ska ja ut å promenera.
hujt

men japp

de vart väl bra tillslut iaf, eller ja bra och bra. jag kom in till stan, men inte träffade jag dom ja skulle träffa. dom som lovade att dom skulle träffa mig, nejnej dom hade fullt upp .sånt blir ja gaaanska trött på japp. men jaja, jag hade en trevlig stund med tobbe och fick se massa snygga bilar. nu sitter jag hemma dricker en grogg och pratar med min sötsötaste dennis på sms. jo han är söt.
och på fredag kommer han hem och då ska ja träffa han :) det är ju i morgon för klockan är 00.04. så de är ju inte så länge kvar:)
nu ska ja se en film sen ska ja sooova.
 
hujt

förbannad , igen.. :S

jag vill till falun. men  nej. de ligger liksom 1,3 bil härifrån. men kommer ja dit!? neeeej! och aldrig att ja tar en buss dit . fast de lär ju sluta så ändå..
skit på de.

iaf så fick ja reda på idag att ja kommit in i forshaga på hundsport, hur faaan ska ja göra? doms ka ringa i morgon igen och så ska ja bestämma mig. men ja vet fan inte. vill ju men. aja. skit på de å..


nu ska ja dö lite sen får vi se va som händer.
 hejdå

klänningen!

jahapp, då ska ja tala om va jag har gjort idag. ja va in till stan med mamma en sväng, till ÖB och ica maxi. efetr de så åkte vi hem till mormor för ja skulle sy om några klänningar, eller ja, sy om och sy om et ja inte, ja skulle fixa dom iaf! en klänning som jag har haft as länge skulle ja sy upp, ganska mycke, så den sluta strax ovanför knäna. också skulle ja sy på axelband, och ja vart riktigt nöjd! :) och medan jag ändå höll på så sydde ja upp pappas gardiner han har i köket, annars skulle väl aldrig de bli gjort ;) sen fixade ja några andra klänningar också :)
och idag längtar jag ännu mer tills nästa vecka! snart spricker ja, nu är de endast 6 dagar kvar! de är inte länge  :)

nu såg ja också att ja glömde pappas gardiner hos mormor. :S typiskt också! aja

nu blir de en by promenad snart sen hem och kolla på film!
Puss

nyvaken å jävlig

faan va trött jag är, somnade väl vid halv 3 inatt, så tänkte ja att jag skulle upp i tid idag så ja ställde klockan på 07.30, men då orkade ja inte gå upp, så de blev 08.00, sen 08.30, 09.00, 09.30, 10.00.. haha! så nu sitter jag här å fryser och har nyss druckit en kropp kaffe, behövs nog en till.
Idag ska min daizo kommer, SKA! var ju meningen att han skulle komma hem i måndags men det va tydligen nån som inte vela de, Hmm. ;S
aja, i morgon ska iaf pappa köra upp husvagnen till rättvik, ja fundera på att bo där ons-tor-fre. Det skulle vara skönt, och förhoppningsvis så får ja sällskap fre-lör. :)
ne nu ska ja ta å göra nå vettigt..
Huujt

   

Classic car week!!!

nu sitter jag och pratar med sabina på msn om förra årets classic car week. och faaaaan va jag börja längta nu! de är fan de bästa på heeela sommaren!  öl, bilar, myyyycke folk, nattbad, och promenad på långbryggan! BÄST BÄST BÄÄÄÄST! och sabina vill vara där med mig detta år också, ännu bättre! :) sen ska ullis vara med på tisdagen också! åååh, de kommer bli så kul detta år känner ja på mig!
ja ska nog leta på lite bilder från några år som jag kan lägga uppoch drömmamig tillbaka :)

06



















Classic car week 2006, DET kan man kalla minnen. Nått jag aldrig kommer glömma.


men detta år ska vi skapa nya minnen, för ja tror verkligen på de här året! det kan ju inte bli bättre än bäst när man är med dom bästa!! :)


trött!

ååå va jag är trött! och har tråkigt som satan.
jag bara väntar på att klockan ska bli 21.00 så ja kan se världens bästa film, Walk the line :) bättre film finns inte..
iaf så va jag och ullis ute i skogen förut, vi plockade lite blåbär också, för vi har hittat ett kanon ställe :D de blir nog att gå dit nån dag i veckan också och plocka så vi kan göra en paaaj :) så nu blir de mkölk och blåbär snart :D
jag sitter och funderar på om jag ska färga mitt hår, antingen bruna slingor eller att ja färgar hela håret lite mörkare, typ mellanblond, som lindsay lohan på denna bild. de skulle nog bli fint tror ja, med hårförlängning också :) ja ska fundera på de! :)


va tycks ?


<3


dragrace

nu sitter jag här och vaknade för ett litet tag sen, pappa har åkt iväg till borlänge, ja sket i å följa för de ska ändå bli regn idag. fast ja ångrar mig lite faktiskt. men ja ska ju snart träffa ullis så de löser sig :)
igår va jag hos ullis och spelade guitar hero, kolla på film och drack öl. jäääätte mysigt va de :)
men aja, nu ska ja försöka ta reda på vart min hund är så han kan följa med ut i skogen :)
Herrå

cruuusing

det vart att åka till säter på crusing igår , riktigt kul, massor med fina bilar och mycke folk! hur skönt som helst att vara nykter också. sen körde ja ju tobbes finfina jaguar =) happy! min första crusing som jag kör då :D haha. fler blir de(Y)
när vi kom hem så vart de att festa festa, i lekstugan :D haha! men de va supermysigt, massor med ljus och mycke ljud! jag milla jennifer tobbe och göte :) kul va de. men jobbigt att man inte kom i säng förens vid 6, och vaknade nyss. hmm.
ikväll får vi se vad som händer, men om allting går som planerat så ska jag till ullis och spela guitar hero, kolla på film och äta popcorn :)

nu lär ja fixa lite kaffe så jag vaknar till.
hade
puss

johopp

vart iväg till säter ändå. kul som faan. skriver imorgon för nu är de fest.. hujt hujt,

säter

blir nog säter nu ändå efter många om och men, de blir jaguar, förhoppningsvis. HOPPAS..... men nyktert, men de kanske är bra, då kanske man kommer ihåg bilarna man sätt och folket man träffat , för en gång skull :) nu ska ja fixa mig sen hoppas ja på att vi kommer iväg!
saknar dig :)

PUSS

Då vart de sommar igen!

jo haaj!

de är helt underbart väder ute! sol och absolut inga moln på himlen.! wiiie..iaf så gick jag upp klockan 5 i morse och åkte in till stan med samma buss som ullis för ja skulle in och träna. känner mig ganska duktig faktiskt. skönt å ha de gjort iaf, haha. så va jag nyss ut med daizo mamma och valle, vi gick till tansen så hundarna fick bada lite..
så nu blir de bara att ta de lugnt och kanske hoppas på grillning ikväll med några öl! :) de bästa som finns med andra ord.
så, då vart ni lite uppdaterade.
Puss



bada

ja, nu har jag nyss kommit hem, vart en långpromenad med daizo i skogen och sen gick vi å badade, eller ja, han badade och jag doppade fötterna :) men skönt va de iaf.. jahaja, idag har de verkligen inte hänt mycke, som vanligt då :) nu ska ja snart göra ordning lite mat, blir nog havregrynsgröt eftersom min sötta lilla far inte har handlat nått, och våran frys är igen isad, inte bra!. sen hoppas ja på att ullis kikar förbi lite senare.
I morgon är de crusing i säter också, nån som ska dit ? de lär de väl inte vara men bäst å fråga. jag vill dit! ååh, att de är så dåligt med folk som har körkort.
aja nu ska ja väl göra min havregrynsgröt..
hujt

kvällis

nu har jag nyss kommit in från en kvällis med min älskling. daiizo. OM jag har saknat han. ja de har ja. superskönt väder ute också. i morgon ska ja in och träna träna och trääna! de behövs efter en tjockis helg, och ja, tjockis dagar denna vecka. haha. spinning blir de iaf sen får vi se om ja orkar nå mer.
sen i helgen är de ju dragrace i borlänge också, om ja inte nänmt de. kom förfan. :D de kommer nog bli bäst..
nu ska ja kolla på tv och sitta här ett tag till, sen blir de sova =)
Puss

daizoo





It's like I'm the one
You love to hate


de är konstigt hur en låt kan passa in SÅÅ perfekt på en person, helt sjukt.
iaf så vart de ännu en mysig kväll igår, guitar hero och film. kan de bli bättre? =)
men nu åker söt bort och lämnar mig här, men ja ska nog klara mig, får man väl hoppas :)
dansbandveckan denna vecka juu! är de ingen som ska dit ? jag vill jag vill!!!
ja tycker att den här sommaren suger ganska hårt faktiskt, eller ja. ibland är den väl bra. haha men, jag vill booort! jag vill inte sitta i grycksbo, jag vill åka iväg med husvagnen på nå kul och stanna där ett tag, känns så jävla meningslöst att sitta här å ruttna, eller va säger ni, grycksbo folk ? :) haha, allvarligt så kan de ju inte vara nån som vill sitta här hela sommaren. de hoppas ja inte .. men ja, de blir väl leksand sommarland med ullis viktor och fler nångång. då har man kul en dag sen kommer man hem till skiten igen. sen är de ju classic också, sommarens höjdpunkt, roligt att vi ska flytta den helgen liksom! åååh.. ja får se till att lösa de på nå vis. där ska ja fan vara heela veckan, vare sig pappa har husvagnen där eller inte. för de missar ja då INTE!
sen blir de väl ien till tatuering snart också hoppas vi på, jag och ullis :) men blir väl bara namnet nere på fotleden, sen funderar ja på å göra en sol runt "fotknölen" också.. de blir skoj.
ne nu märker ni att ja har ap tråkigt, hur som helst så är daizo hemma nu, äntligen! och de blir en riktigt lång och skön skogspromenad i morgon! :)

nu ska ja se stora byggslaget ..
hujt!

lille skutt!

jag gjorde "vilken seriefigur blir du i ditt nästa liv" på facebook

Lille Skutt

Du har ett hem som är fint och hemtrevligt, alldeles lagom stylat för att passa just dig och din familj. Ditt sparkonto är kanske inte det mest välfyllda som finns men du har som ambition att snarare fortsätta fylla det än ta ut pengarna och spela på hästar. Du lägger inte ut så mycket pengar på kläder, men är det något alldeles speciellt du vill ha så köper du det (om du har råd just då...). Att motionera är bra för kroppen och du gör det ibland - du är mer snabb än stark. Din nattsömn är det just inget fel på, men ibland hör du något kusligt på natten och blir lite rädd... Buuuuu... Att vara kompis med dig är en gåva, även om dina polare får "pusha på" dig ibland då du blir lite feg...


det läskigaste är ju att typ allting stämmer! haha
krångel kväll kan man säga, men aja, de löser sig, nu ska ja inte gräva ner mig i de här nå mer. Tur att de finns underbara människor som bryr sig! nu ska ja ta å lyssna på lite bra musik sen sova sova sova! sen i morgon blir de att åka till Kupolen och köpa mina skooor! jippie.

Puss och godnatt!


lars kristerz











årets dansband och årets låt vart "jag måste ringa Carina"! roligt för dom :D   men de va ju inte så oväntat, eftersom dom är bäst!


jag måste ringa carina, lalalalala.

nått att längta till... ?

då va man hemma i grycksbo igen, ja trodde ja vela hem men nu är ja inte lika säker längre, känns bara deprimerande att sitta här å uggla... kul också att man kommer hem klockan halv 6 och inte har ätit nå, också finns de inte ett skit hemma att äta. vem orkar sitta och proppa i sig mackor, ne inte jag. tur att min sigge har saknat mig iaf..
hur som helst så tycker ja helgen har varit toppen, mycke soffa och slöande. men de måste man ju också ibland, en hel helg från grycksbo va länge sen, och de va nått ja verkligen behövde känner ja.
ne nu ska ja rycka upp mig lite, skicka ett mess till åse och fråga om dom är på byn, för ja vill ha hem min daaaizo! så ja kan ta en långpromenad i skogen. bättre finns inte.
tack för helgen!

<3

borlänge

då va man påväg till borlänge snart igen da. och livet leeeeker. i love it :) superduper bästa milla ska med också, kan de bli bättre? precis.
ganska stressig dag, och jag va väl inte på topp just, efter några glas vin och två super dåliga skräckfilmer igår. men mys som bara den =) nu går bussen om exakt 30 minuter och jag ska väl se till å få med mig alla grejer jag ska ha med. kan ju vara bra. lite arg är ja faktiskt på att de går så dåligt med bussar till och från grycksbo, undra varför liksom? hmm.
nästa helg gör iaf pappa premiär med amazonen, och alla vet väl att han kommer vinna, de är klart ;) dragrace i borlänge, jipppiee :) efter de är de bara classic car week som väntar, sen är ja nöjd! :) hiohoo..
puss


bara för att jag vill dit igeeen!! ååååh.



haha gummibåt runt ön, . fan vilka minnen, ja är glad att ja fick några glada minnen med dig iaf, för nu är du bara en truttig sur gubbe. :) hehe..

mitt första youtube inlägg. haha

haha såå söööt )


blogg helvete

de här sög ju verkligen. varför kan inte jag göra en snygg blogg för. haha! jag har iaf lyckats få bort den fula klockan, och den fuula musikspelaren. så långt gick de bra, men sen skulle ja in med en bild, jovisst! bra jobbar sandra! (Y) ja ska väl jävlas med det här ett tag till, tills jag blir så förbannad så ja får lov att gå från datorn så inte musen och tangentbordet åker i golvet, för de vill vi ju inte =)
aja, lördag är bokad för erika, popcorn och fucking åmål! de blir super mys!
nu ska ja nog ta en kik på telefoner, för de är nått jag verkligen behöver. kul att man har pengar liksom =) wiiiie...


åååh jag blir så glaad! jag hittade en gammal skiva med masa bilder från peters dator, det är bilder från bråviken, kolmården, älvdalen, classic car week 06 (som va absolut bäst! ) konfirmations resan och massssaaa gammla fest bilder och bilder från bjursås skolan! sånt som man inte sätt på hur länge som helst! så kul! :) men eftersom min dator är cp så blir de inge bilder. får bli en snyging bild på erika bara. :D 
blubb blubb.


skit väder.

mysig kväll hos erika igår, kanske inte så roligt som ja hoppats på, alla va mest trötta så. men de va trevligt att träffa dom igen, sen va ju dennis där också och de gjorde ju de hela mycke trevligare :).  tyvärr höll inte glädjen i sig så långt efter att jag kommit från borlänge, ja hann rättare sagt bara in till falun. men ja, de finns människor till allt, och de finns idioter överallt, finns väl inte så mycke å göra åt de.
snart flyttar vi in till falun iaf, och de ska bli superskönt, 1 augusti.
nu ska ja slå på en film och lägga mig i soffan.
tack å hej!


Puss på dennis :)

men roligt

jag vill fan te västerås, åååååh. ap fint väder också, helt jävla perfect.
sen vart ja jääävligt förbannad när ja kom hem, för de va en person här ja veerkligen inte vela se. fyfan.
ska nog lägga mig i sängen å sova bort hela dagen så ja slipper allt de här. uuuusch..
va bara de da. hejdå

allting

nu har jag äntligen tagit mig tid att skriva lite, jag har haft lite fullt upp.
kan ju sammanfatta peace and love som sämst. de sög verkligen. kan ju bero på att jag bara va där i två dagar, och att jag bara såg lars winnerbäck när de fanns massa andra man vela se också. så nej aldrig mer peace and love.
iaf, på onsdagen och torsdagen va ja där, fredagen va ja DÄR men jag åkte bara runt i en bil, dumt nog. lördagen va de big lake run. de va nog de enda som va bra tror ja, opch ja full, full full full. de är fan illa.. men vafan ska man göra när man är deprimerad och har tråkigast i hela världen!? ne  precis.
sen på måndagen va jag mamma malin och mormor på kryssning, vi såg färjan håkan. jipppie, ne inte så mycke å hurra för, de va mest mamma som vart glad. men de va faktiskt trevliogt, vart onödigt mycke mat och onödigt mycke godis. haha. men de är ju inte ofta man är på kryssning.
ne, där skrev ja en jätte elak sak om en person, men fick lov att ta bort den för ja fick lite dåligt samvete. mend e va skönt å skriva de iaf :D haha.
jag har några sköna bilder från alla dagarna, men orkar ju inte lägga upp på grund att en cp dator. tar 100 år att ladda upp en bild.
aja hejdåra.

RSS 2.0