faaalun

igår va jag i stan med ullis en sväng å handlade lite kläder, men jag pallade inte att va där så länge för ja va så jävla bakfull, fyfan alltså. men jag handlade iaf en tröja ett linne och ett par trosor på gina tricot. nu ska vi snart in till stan igen. ska väl köpa ett par skor till nyår :)

hoppa ner i min swimmingpool

nu sitter man här igen då. va meningen att man skulle in till stan, men så vart de inte. så nu vet jag inte va som händer. jag är fest sugen som FAAAAAAN! så nu får de fan ta å hända nått i den här jävla hålan. är de bara jag som ska få lov  att dra igång festerna eller.? XD aja, hoppas jag får träffa sabina! JAG VILL TRÄFFA HENNE!  saknar dig baby. ullis va här nyss, henne gillar ja verkligen. min min min bästaaa vän! så äre.
pappa är inne på krogen och kommer komma hem supfull ikväll, så, inte mycke sova för mig inatt då.
också är de stan i mån. mycke mycke kläder ska ja köpa kan ja lova. fick ju lite pengar i julklapp iaf. men de ska ju bli en tatuering också så . aja, hare bäst allihopa! Pöss på er

tjuren ferdinan

nu sitter jag och kollar på kalle anka, och jag har kommit på en sak. ferdinan är nog bög. har ni tänk på hur han pratar, och de att han sitter under ett träd och luktar på blommorna. haha.. de finns inga tvivel om att han är bög.
tack för mig.!

Merry Christmas!

Då va de jul igen då :D myspys! nu sitter jag hemma hos mormor, vi har ätit frukost med östen barbro adam gustaf och adams tjej, sen fikat lite. nu är ja skit trött och de käns som att ja bara vill gå å lägga mig. men de går ju inte..
igår handlade jag dom sista julklapparna med ullis.. kändes bra att ja hittade de ja skulle ha, man kan ju inte komma utan julklappar. hehe.. sen på kvällen hjälpte jag pappa lite å städa sen gick jag hem till ullis ett tag å va med dom när dom, eller ah, kate, klädde julgranen och spelade bingolotto.. de va mysigt :D jag vet inte när man kommer härifrån idag. ska hem till pappa senare också. men de blir väl mat efter kalle anka iaf..
va hem till peter i morse också innan vi åkte och gav han en liten julklapp, sen kylskåps magnet med en halvnaken tjej på, tyckte de passade sig att han skulle ha den. ;P
ja, jag har ganska tråkigt nu.. får väl gå å koll apå lite barn tv! ^^.
skriver sebare om ja inte har nått för mig..
 

GOD JUL ALLA!

snart är allt klart!

idag va jag på stan med ullis och marita, skulle köpa dom sista julklapparna, men de vart bara till malin idag. också lite till mig själv ;) en klänning från gina tricot och ett par strumpbyxor från åhlens. sen julklappar till hundarna förstås! i mån åker jag och ullis till kupolen för att handla de sista, de är till mamma och pappa jag ska köpa nu sen är allt klart!
snart är de jul, haha. aah, fan va fort de har gått. känns inte som att de är jul. men de är jmysigt med jul :D jag är också glad att jag ska få fira jul med pappa, de ska bli myspys!
jag funderar på att tatuera mig efter jul. om ullis har pengar vill jag tatuera den vi tänka göra. annars vill jag göra en anna så kan vi göra den vi tänke när du fått pengar ullis :) men vi får se hur de blir. har hittat en skit fin bild. lägger upp den. fast de ska stå pappa också :)
nu blir de snart sängen, ska upp tidigt i mån också, vi ska åka från gbo vid halv 10. ååh va drygt. de4 va skit länge sen som jag sopv ut på morgonen. aja, så är de när man har fullt upp xD haha..
 Puss och godnatt!


snygg bara för att jag älskar mina föräldrar!

jag har blivit utmanad!

jag har blivit utmanad
här kommer en lista!
( en del frågor är tolkningsfrågor som du får besvara hur du tar dom.
Efter du har fyllt i listan, Utmana 7 bloggvänner och medela dom i respektive blogg!)



Vem ( med motivation )
Vem är din käraste flickvän?
- de är många :)

Vem är din kärastepojkvän?
- no boyfriend. men många bra killkompisar ;)

Vem litar du mest på ?
- de är nog ullis

vem vänder du dig till när behöver något?
- pappa för de mesta xD

Vem är dig likast på sättet?
- vet ej

Vem skulle du vilja ta med dig utomlands?
- mina underbara vänner såklart :)

Vem va du med senast?
- ullis

Vem saknar du mest?
- hemliiiis

Vem älskar dig mest av dina vänner?
- alla mina näsmaste vänner hoppas ja :D



Vad ( rangårdna 1-3 )

Vad önskar du dig just nu?
1.massa pengar
2. snö på julafton
3. nyår

Vad önskar du dig inte just nu?
1. ?
2. börja skolan
3. ?

vad betyder mest för dig?
1. Familj
2.vänner
3.

Vad får dig på sämre humör?
1. falska människor
2. att inte ha snuus
3. sånna som misshandlar djur :@

Vad saknar du?
1. 06
2. hoho
3. ?

Vad är ditt nyårs löfte?
1. en massa, inge jag vill skriva här..
2. ?
3. ?

Hur vill du att din framtid ska se ut?
1. bra jobb
2. barn
3. boy friend

Hur vill du leva ditt liv?
1. hm, får se vad framtiden har att erbjuda helt enkelt.


Hur delar du med dig av dina känslor?
1. olika sätt


Hur mår du`?
1. bra faktiskt. de snöar ju :D:D



Nu utmanar jag:
sandra thörnell
malin jäderström
biinaa
camilla
bellan
amanda
:D

blond blondare.

nu håller jag på att färga håret, eller ah, utväxten. jag tycker att hårfärgen MOOD är skit bra, de är bra färg och de räcker precis till att färga utväxten. de käns jävligt onödigt att köpa en hårfärg för 100 kr när man bara ska färga utväxten, för de blir hur mycket som helst över när man är klar. så MOOD får ett stort + för de!
jag funderar också på att färga bruna slingor i mitt hår, men absolut inte lika många som jag hade förut. eller ja, dom vart ju röda efter ett tag. men några ljusbruna slingor, tror de skulle se mycket bättre ut med hårförlängningen då också :)
igår va en riktigt trevlig kväll! va hem till johan andersson på fest. mycke trevligt folk. träffa marre också och de va kul! :) de måste ju bli flera gånger tycker ja..
ja, tur att manva skaplingt nykter igår för idag va ja och käka julbort på haganäs. de va på en härrgård och de va super mysigt! verkligen den miljön de ska vara när de är jul :) och super go mat!  synd bara att man har sån jävla träningsverk efter igår när jag åkte skidor! jag kan fan inte lyfta benen nästan. haha. men men ..
ska väl till ullis om ett tag och kika på en film, mys!

Puss hej

nu är de jul igen!

snart är de jul, å de är helt underbart! jag älskar verkligen den här stämningen, bara man går på stan så är de hur mysigt som helst, massa ljus å grejer överallt! myspys :)
nu sitter jag å kollar på insider, förra gången ja skrev så va de ju om djur, och dom där hästarna som hade blivit skurna innifrån. dom tar upp de nu igen på insider, och tydligen så är de flera hästar som har utsatts! fy fan för dom människorna som gör sånt. jag fattar fan inte hur man kan vara så jävla dum. ni fattar säkert att jag är djurvän, ja de är ja, och jag tycker verkligen inte att människor är mer värda än djur. djur har väl skänslor dom också, de är inte bara nått man kan göra precis vad man vill med. nä usch!

Idag har jag inte gjort så mycket, som vanligt då. aja, va iaf hundvakt till valle i morse, gick hem till mamma och somnade om vid halv 12, sen vaknade jag vid halv 4 igen . så nu är ja pigg å vet inte va ja ska göra. hehe.. sen gick jag å tränade med moor :)

I mån fyller min kära far år, han ska få en fin t-shirt som ja köpt till han, sen ska ja köpa en blomma som han inte behöver vattna så ofta, så den slipper dö ;) hehe..

+ att jag längatr till jul å nyår! de kommer bli super kul! ska nog hem till pappa på kvällen på jul, då blir de första gången på kanske 11-12 år som jag firar jul med min pappa. å de har jag längtar efter!


djur och människor?

jag blir så förbannad! jag kom å tänka på de för nån dag sen när mamma berättade att hennes kompis kanske skulle avliva sin hund, för att han hade bitit nån, visst de är ju förjävligt, men man kan fan inte avliva hundar och djur hur som helst. speciellt en hund, man kan ju lära dom så jävla mycket så varför skulle man inte kunna läera dom att inte vara aggresiva!? och då sa mamma att hennes kompis jobba så mycket så han inte hade tid att gå på kurser och att lära hunden, men inte fan skaffar man en hund om man inte har tid. när man skaffar en hund så måste man fan va berädd på att vad som helst kan hända, och att man kanske får lov att lägga ner all sin tid på hunden. man kan fan inte bara skaffa hund bara för att ha en hund! dom som verkligen borde dödas är dom jävla idioterna som mördar folk och våldtar kvinnor! men nej, dom jävlarna får sitta i fängelse, men hundar och djur ska vi kunna avliva hur som helst! FYFAN SÄGER JA!
sen också när dom ska frakta tex kor, dom får åka så jävla trångt så dom bryter ben, biter varandra och jag vet inte allt! hur fan kan människor vara så jävla kalla!?!? jag fattar inte hur man kan leva med å misshandla djur! sen va de nått på nyheterna som mamma berättade för mig om, då va de nån sjuk jävel som hade gett sig på hästar, den/dom hade stoppat in snivar och vassa föremål i röven eller fittan på hästen, och skurit upp och gjort illa dom innifrån! hur i helvete kan man vara så sjuk!? de är fan en gåta för mig!
jag kollade på Oprah för ett tag sen, och då visade dom nått från usa eller nått. då va de om hundfabriker eller va fan dom kallade de, då va de hundar som bodde i små kaninburar! vissa av hundarna bodde där hela sitt liv och fick aldrig gå ut! honhundarna fick kull efter kull efter kull. hur bra är de för en hund! de va de deras liv gick ut på, att sitta i den där lilla buren, och bara föda ungar! hundarna va indrängta med skit å piss! jag blir så jävla förbannad bara jag tänker på de! FYFAAN!  när man själv har två underbara hundar och två supersöta katten som man bara vill att dom ska må så bra som möjligt! tänkt om dom hade haft de sådär förjävligt!? ne fyfan jag vill inte ens tänka tanken! jag fattar fan inte varför ingenting görs för att stoppa dom här sjuka människorna! nä, nu orkar ja inte tänka på de här nå mer..


Idag va jag iaf hundvakt åt valle på morgonen, sen gick jag och mamma och tränade, skönt! i mån åker hon till norge, de ska bli skönt å få vara hemma själv i helgen. men jag är också glad för att mamma får komma iväg och slappna av en helg. hon har så mycket att fundera på nu, och hon mår inge bra. så jag vill bara att hon får ha de kul i helgen med killen hon tycker om! hoppas på dom! nu sitter jag hemma hos pappa och kollar på lite tv.

Puss hej!

stan

nu va jag nyss ute å gick med daizo : ) va hem till mamma en sväng. ska iväg till stan sen med ullis och sassa, handla lite julklappar och kläder till mig själv. så långt pengarna räcker. hehe.. tur att jag fick ha kvar pengarna ja fick av mamma, annars vet jag inte va jag hade gjort. aja, idag hade jag inge intressant å berätta så de får väl räcka här. hejhej




ooooh boy <3

typ allt å inget.

nu sitter jag här å kollar på tv och har nyss ätit. å fyfan va jag fryser! fattar inte, ibland är de varmt å ibland är de kallt. usch! känns jävligt skönt att jag fått lite ordning på rummet här hemma hos pappa, har ställt in min bruna byrå som jag hade hos mamma, sen har jag ställt sängen på ett annat ställe så rummet blev mycket större! kul! men jag och pappa ska väl åka in till stan nån dag å köpa lite mer grejer. sen ska han kanske slå upp väggen in till min garderob, så ja kan putta in sängen där :)

min far är sjuk och jag tycker synd om han, så ja får vara här å ta hand om daizo:) jag älskar att ha han, han är bäst!
ullis ringde för ett tag sen och hon ska sova hemma inatt, så de blir väl att vi hittar på nått senare om ja inte ska boort!.

nån som ska till älvdalen i helgen? jag vill dit men vet inte vart jag ska sova. men de skulle vara skit kul att åka dit, då blir de tredje året i rad :) haha, jag kommer ihåg första året jag och marre va där, fy fan va kaos de blev :P orkar verkligen inte skriva allt men man kan sammamfatta de kort att vi kom inte fram till mora som vi skulle, vi lifta med några killar som såg ut som nå tuffa galningar, rakade skallar och tatueringar.^^ de gick inte så bra, varken jag eller marre visste vart älvdalen låg, å inte dom heller. så vi virra bort oss i skogen. jag glömde min mobil i deras bil, en gammal jävla mobil. vi kom iaf fram till bussen som skulle ta oss till älvdalen, efter ca 20 min stannade bussen för att de va en bil bakom som tutade å grejer, då va de DOM, också kom dom in i bussen å ropade : saaandraaa!? , haha, då kom dom för att lämna min mobil ^^ hehe, gulliager månniskor har ja nog inte träffat, först åkte dom runt med oss i bilen skit länge, å vela inte ens ha nå pengar, sen åkte dom efter bussen för att lämna min medlestids mobil^^ hehe.. aja, sen vart de väl lite krångel i älvdalen också, jag och marre hade ju ingenstan att sova, och ingen som kunde köra oss hem heller. men de fixade sig, vi fick sova hos tarzan i mora? , hm, tror ja de va ^^,. sen körde han hemoss till gbo dagen efter :D hahahaha. fan va roligt när man tänker tillbaka. jag och marre har då haft de superkul! de va väl de som va poängen :)



hoppas jag får träffa dig ikväll<3

jävla hosta!

jag pappa och ullis åkte till värnamo i går för att hämta lla grejer från lågenheten. vi kom hem nu inatt klockan halv 3, klockan är nu 4 och jag vakna av en jävla hostattack som fan inte vill ge sig! jag har ingen hostmedecin heller, de här är pest, är skit trött och vill verkligen sova men de är helt omöjligt när man håller på att spy för att man har spn jävla hosta :S ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!! hejdå

värnamo

idag har jag inte gjort mycket, va och tränade med mamma en sväng på dagen, sen va jag med ullis, vi kollade på tv å prata lite. sen kollade jag på efterlyst å insider. helt sjukt vad mycket de händer alltså, man undrar ju om man ens ska våga gå ut över huvu taget, som dom där två killarna som är spårlöst försvunna, hur konstigt är inte det ? ingen vet liksom vart dom är och det finns inga spår av dom heller. fyfan! det finns verkligen sjuka människor, och de är fan läskigt att sånna går löst..

i mån ska jag åka till värnamo och hämta alla grejer från lägenheten och gå till skolan och lämna saker. tycker de är tråkigt att lämna alla i klassen, för de va verkligen en kanon klass!!  men men, ullis följer med mig och de är ja verkligen glad över, annars hade vi inte hunnit bli klara tror ja. men hon är ju bäst så va ska man tro liksom.. Puss på ullis ♥


nu blir de lite tv sen sova, i mån ska ja upp klockan halv 7 och gå hem till mamma, sen ska jag följa med till borlänge för mammas kompis marika ska tatuera sig hos en kille där, så jag tänkte kolla lite om han är bra så kanske de blir en till tatuering för mig snart igen :) hoppas verkligen de, va ju meningen att jag ocg ullis skulle tatuera oss, och han va skit billig! marika ska göra ett porträtt av sin dotter på benet och de kostar 800, de är ju ingenting. hoppas han har nå fina bilder som ja kan kolla på så min och ullis tatuering blir av snart :)

aja, puss hej

   ♥

2 december

usch va jag känner mig slö och nere, va nyss ute och gick för ja tänkte att de blir väl bättre om jag får lite luf, men nej nej.. känner mig fortfarande nere, och jag vet inte vaför heller. men så är väl livet.. idag va jag och mamma till dollar store, tänkte handla lite julklappar men hitta inga, men de vart lite små saker iaf.. sen åt ja på burger king, mums! nu kom jag precis in som sagt, å jag tycker de har vart skit trisst väder idag, usch! bara slask, men nu är de iaf noll grader och jag hoppas verkligen de blir kallare också, de är så jävla tråkigt om snön bara ska förvinna och att de ska bli slask..

en sak jag bli väldigt irriterad på är folk som inte blinkar i trafiken, de har jag börjat tänka på mer nu när ja själv övningskör, man har ingen aning om vart idioterna ska och hur lätt är de inte att man krockar dåra? ääh, puckon är va dom är.
nu kommer snart mammas flirt lars hit och ska äta tacos med oss , de ska väl bli trevligt., han är då trevlig.. jag är glad för min mamma :) 

rama lama lama ding dong ♥

nu vart de mycke på en gång

ja, de va ett tag sen ja skrev. det har hunnit hända en heldel under den korta tiden.;) jag jobbade förra vecka, ons, tor, fre. de sög. men helgen va jävligt trevlig, va meningen att jag skulle till parken i fredags men så vart de inte. de vart att vara hemma med milla ullis och sabina och dricka lite öl, vi drogner på byn en sväng på natten, och jag halkade och slog i kinden så ja va svullen när ja vaknade i lördags, men inte undra på de när de va svinhalt ute liksom..
i lördags va jag med ullis och milla in till stan vid halv 12 på morgonen, de va ju inte så trevligt att kliva upp så tidigt då man va ganska bakfull, men så är livet. vi gick iaf på stan ett tag, åt på american take away och handlade lite. sen gick ja å ullis å tränade, sen på kvällen vart de fest hos marre, de va trevigt att träffa lite folkman iinte träffat pål änge faktiskt..
söndagen va slapp. usch för söndagar, och måndagar för idag har jag inte heller gjort mycket, va in tillstan en sväng med mamma vid 2, sen  va ja hundvakt å sen va ja upp till åeter och kollade på saw 5 som va ur dålig..

aja,nu ska ja väl sova snart, eller kolla på en filmvi får väl se.. hejsvejs

RSS 2.0