tidaholm

nu sitter jag här hos emmas bror, de är fest, inte super kul. men de duger. trött som fan är ja å , och öl driker ja, yeees.. inatt sov ja i soffn, decka eller nå sånt, men skönt va de, tills ullis kom med sin kamera och klixt så ja vakna,. då gick vi ut å gick :) aja, nu ska ja festa .. pussssss hejjj

nu är de snart dags!

nu har jag hållt på å fixat hela morgonen, duschat, packar och vart till macken och tankat telefonen. och om mindre än en halvtimme ska vi åka till stan :D jag känner på mig att ja kommer glömma nått, som jag alltid gör, eller så glömmer jag nått i tidaholm när vi ska åka hem xD typ mobil laddaren eller sminket. haha, de är typiskt mig..

nu är de bara positiva tankar, och det gör mig glaaad! hoppas bara att de blir superkul, men de borde de ju blir,ullis och emma är ju med så de kan inte bli så mycket annat än roligt :)

ha en toppen helg, för de ska ja ha!

puss å kraaam

nya klänningar och tidaholm i mån :D

idag vart de en kort dag i skolan, åkte ner på stan med sandra d en sväng och handlade två klänningar, riktigt nöjd.. sen åkte jag hem till mamma och hjälpte henne å städa lite, sen vart det att gå upp till emma och snacka lite skit å lämna pengar till kattis för tågbiljetterna, och i mån blir de tidaholm!! :D de kommer bli superkul!
fest heeela helgen med dom bäästa! å gu va skönt de ska bli att få komma ifrån gbo ett tag, har sagt de förut men säger de igen. för så sant är de..
blir att åka in så tidigt som kvart i 11 i mån till stan, träffa ullis, gå på stan en sväng, och sen dra upp till donken och käka, de blir premiär för mig. hehe. sen går vi ner till tågstationen till klockan halv två, sen bär de av.. :D
kommer nog inte kunna skriva så mycket i helgen, men de kommer bilder och en hel helgs skrivning när ja kommer tillbaka, :)

dom här klänningarna köpte ja..

 


pussokram ♥

i skolan

nu sitter jag i skolan och har resurs, håller på att leta efter en författare som heter caroline larsson, men jag hittar ingenting.. jobbigt. har läst en bok som heter leva med döden från vägverket, som handlar om rattfylleri, väldigt bra faktiskt.. men sen va de ju att man skulle göra en bokrecention också, och de va inte lika lätt..

försov mig idag så ja kom nyss till skolan, idag vet jag inte vad som händer, funderar på att flirta lite med pappa så jag kan köpa ett par uggs, jag fryser om mina fötter : )

skriver sen..
 Puss

tidaholm snart

nu blir de tidaholm snart med ullis och emma. :) jag längtar, ska bli skönt att få komma ifrån gbo ett tag! jag är så trött på den här byn så de är inte sant.
och jag orkar verkligen inte med allt nu käns de som, bara gnäll å tjaffs från alla håll å kanter. jag vill bo i en egne lägenhet, SJÄLV! inte en enda kotte ska få komma och störa mig å klaga. ja de ska ja fan göra. får väl skaffa ett jobb, kan ju inte vara så svårt. ne usch va trött jag blir.

igår sökte jag gymnasie också,
1: frisör H-bo
2: spa och hudvårdsterapeut västerås
3: hundsport forshaga
4: trä och design
5: omvårdnad

får se va man kommer in på, men jag som är så dum åkte ju hem tidigare idag och glömde lämna lappen! hoppas de går att lämna i mån, eller att ja kommer ihåg de rättare sagt. annars är de kööört..


nu ska jag tjata lite på far att vi ska sätta ihop min garderob som har stått i förpackningen i över två veckor. vi är sega, eller han..


snö tur!

nu kom jag nyss in, jag och sabina va ut och gick en sväng på byn, och lekte i snön! :) riktigt kul..

här kommer bilder på våra sötnosar


 lite suddigt, de va mörkt :)

skola/borlänge

idag va jag i skolan, jag och elin va ner på stan på lunchen och ja köpte strumpbyxor. snygga!
sen efter skolan så va vi till borlänge med johnny och anders. sen på bussen hem va de en äcklig gubbe som kolla när ja skrev sms å grejer, också börja han prata med mig, ja vart rädd! och johnny tyckte bara de va kul. hehe

snart hoppas ja att pappa kommer hem så ja och sabina kan ut och gå runt flygfältet :)


oooh booy !



 vi har kul vi :D

snöö

igår va jag och sabina på fest hos ida och thomas, de va riktigt trevligt faktiskt. sen gick vi hem till mig och sabina gjorde korvstoganoff, och jag åt mackor. sen gick vi hem till henne och sooov..

när vi vaknade i morse käka vi lite frukost sen gick vi ut och gick en sväng, stackars rambo,, han fick jätte stora snö klumpar under magen, på tassarna och under  tassarna, han kunde inte ens gå så vi kunde inte gå så långt som vi hade tänkt.

nu ska jag snart gå till ullis, sen till emmea och beställa biljetter till tidaholm:) de kommer bli superkul!
sen ikväll blir de nog kebab med sabina :) mysdag!!

 stackars rambo :P

oväder

det är snöoväder här, de blåser som fan.
igår va jag och sabina ute och gick en sväng, eller ah, rättare sagt så vart de nästan två timmar. men de va skönt. :)
idag ska jag följa med pappa till lager 157, sen ska jag sola med ullis, sen till mormor och äta. :)

hejdå

mobil igen

haha, nu funkar min mobil igen. efter att jag vart skit förbannad för jag inte hade haft nån mobil på hela dagen, va till och med nästan påväg in till stan för att köpa en ny, men då när jag kastade den i golvet så började den fungera helt plötsligt. aaru, de hände konstiga saker.

hejdå

utan mobil

jätte kul, i morse fungerade min mobil som vanligt, sen ca en timme efter skulle jag gå in på mitt rum och hämta den och då va den sten död! och jag hade inte ens gjort nått med den. usch va sur jag blir. så nu sitter jag och kollar på mobiler på nätet, men jag har ju fan inte pengar heller till å köpa nån, och dessutom så har vi tuusen telefoner här hemma, men några av dom finns det ingen laddare till, nån annan är operatörslåst, några har vi slarvat bort battrina till. fyfan..

kom hem för ett tag sen, va ut med valle i skogen och gick. så nu sitter jag här och fryser. ska väl träffa ullis och emma sen för att prata lite och tidaholm och beställa tågbiljetter :)

hejs

ahoj

idag va ja i skolan igen, måste erkänna att det käns lite konstigt att börja plugga igen. men de är faktiskt ganska kul också.
och i mån är det onsdag. och jag vet fortfarande inte va jag ska söka till för gymnasium, blir galen.. vet inte ens vad jag vill göra. äh, de löser sig..

efter skolan va jag ut och gick med ullis en sväng, och klockan 9 ska vi se ANDRA AVENYN! jippie, jag älskar den serien! bäst bäst..

byebye



skola

idag va jag i skolan, helt okej faktiskt. korta dagar och det är sköönt! jag va på stan efter skolan och köpte en foundation, en tröj/linne, en tröja och ett bbälte :) riktigt kanonköp kan ja säga :)


Hmm, jag vet inte vad jag ska säga eller tro om dig. du gör mig virrig i toppen.

skola

igårva jag på lugnet och pratade med en studievägledare och en mentor, och på måndag börjar jag. ska väl bli sådär, de är ju aldrig kul att gå i skolan, men de verkar vara slappt så de spelar väl ingen roll
den sista januari åker jag ullis och emma till tidaholm, kul ska de bli :)

idag va jag med peter till borlänge en sväng, eller ja, några timmar. va til en massa affärer för han skulle köpa grejer till bilen. snart ska ja käka sen blir de nog hem till pappa. hejhejpeter  hehe, hitta en bild på han å ;)

gymnasium?

hejsan. nu sitter jag här med far och kollar på film, i fredags va jag hos elin på fest, de va trevligt, speciellt å träffa sandra götesson! förre de så va ja med sabina till borlänge när hon pierca sig. snyggt vart de! lördags va jag hos ullis och spelade spel med henne viktor och john.

jag har ett stoort problem. jag börjar på iv den 19:e, sen ska vi söka gymnasium den sista, och jag har inte en aning om va jag vill gå, har nån nå bra förslag? jag funderar på att gå på hundgymnasium, de skulle va kul. men då måste man ju flytta igen. och jag vet inte ens vart de finns nå sånt gymnasium. så jag har ingen aning. blir väl omvårdnad annars.. aja, ge gärna ett förslag!
tror ja ska färga håret i mån också, blondare. :) sen lär ja göra nå roligt med mitt hår, de ärså tråkigt nu.

binus bina :)

feest

idag va jag med sabina till borlänge för hon skulle pierca sig, de vart supersnyggt! hon gjorde en meduza :) men ont gjorde de!

snart blir de feeest. hejdå

:S

ja, nu har jag nyss vaknat och väntar på att ullis ska vakna så vi kan gå ut på tansen. super fint väder! härligt.
ah, ja tänkte berätta om nyårskvällen, den va både super bra och super dålig, men jag går bara in på de som va bra här.
vi va hemma hos malin och åt å festade först, sen drog vi iväg på en annan fest i nån bystuga, sen vid 12 åkte vi ner på stan., de vart verkligen en lyckad kväll, tills man kom tillbaka till gbo såklart. för här hände ju bara dåliga saker ju käns de som.
de är så typiskt, varje gång jag verkligen känner att jag mår BRA, så ska de komma nå mer skit så man dras ner igen. och de här är nog de versta ja vart med om också. ååh. aja, men va ska man göra. finns alldeles för mycket puckon i denna by..

ne nu vill jag bara ut å gå med min babe, mår alltid bättre när jag är med henne! så de är tur att hon finns kan ja lova..
Hej då

RSS 2.0