skola

ja, anledingen till att jag inte skrivit på länge är för att jag är trött! ja det är jobbigt att gå i skola igen , de va ju ganska länge sen jag gjorde de. Sen har vi nå papportskriving nu vi ska göra å de tar död på mig, hur mycke som helst å egna tankar å grejer, och det är jag sååå bra på! hmm..
men det är verkligen superkul i skolan, härliga lärare och ganska sköna tider. de är väl bara måndag å tisdag som vi slutar 5, onsdag och fredag slutar vi 12 och torsdag kl 2, de är super :)
vi helgen när jag va hemma så va jag till svärdsjö å kollade på valpar, åå va kär jag vart!
det va tre stycken vita herde hunds valpar som va 10 veckor, sen va de en som va 14 månader! och ja, de va han jag vart kär i. super söt snäll å stoor! så ja, vi får väl se vd som händer :)
sen va jag också hos ullis å bastade å drack öl, sedan gick vi till tobbe på lite party, och ja de va skoj.

haha, nu har emmy nyss badat misty, hon va så busig å rullade sig i skit när vi va ute i skogen :)
nej nu ska ja ta å göra lite mat sen kila ner till affären.
 haaajt

Neeej!

Jag blir så arg på mig själv, varför kan ja aldrig vara nöjd!? Åååh, jag blir galen på mig själv. nej nu får ja fan skylla mig själv. skit på de!

är iaf i forshaga igen, helgen har vart skit och de känns ju heeelt underbart att vara är när man mår som bäst också.
hejdå!

Pojken som kallades Det

nu har jag läst ut den mest hemska bok ja någonsin läst! usch måste ja säga. jag läste ut den på bara några dagar, och ja, jag har bara läst ut typ två böcker i hela mitt liv så det är BRA för att vara mig! den va superbra! . men så sjukt hemsk! uuusch, nu ska ja sätta mig å börja på tvåan...

sen film kl 9 :)


huuuujt


ojdå..

Ojdå, de va ett tag sen ja skrev, det beror mest på att jag har vart så gaalet trött denna vecka. men ja kan ju berätta lite om vad som har hänt..

denna vecka började de väl lite mer arbete i skolan, i onsdags va vi på skutberget och gjorde nå styrka och konditions test, och ja de va drygt och man hade träningsverk i två dagar efter.
vi har väl gjort typ alla dom tråkiga sakerna denna vecka, gått igenom planeringar, mål å blabla..
så nästa vecka hoppas jag att de börjar på riktigt för ja är sååå taggad på att börja plugga! de ska bli superskoj. de bästa är också att vi har så mycke praktiskt med hundarna och då kan de ju inte bli tråkigt :D

igår åkte jag och Emmy till bergvik köpcentrum och skulle handla lite till daizo, var väl meningen att vi skulle till djurmagasinet men vi hittade de inte. för de fanns inge! men tydligen fanns de nå vid biltema men de fick vi reda på när vi va påväg därifrån så de va ju inte så lyckat. men jag hittade iaf en säng till daizo på IKEA som jag köpte, sen blev de väl lite småsaker bara. och ja, jag kan ju säga att de vart en massa skratt och flumm på bussen hem för vi va såååå trötta! haha, men goo är hon!

och idag kände ja mig riktigt duktig faktiskt! jag gick upp klockan kvart i 7 för att tvätta, så nu har jag alla mina kläder rena! skööönt..
emmy ligger fortfarande och sover så ja ska väl änta på att hon vaknar så ska vi  kanske ut i skogen! :)

de va lite om de. nu ska ja hänga upp all tvätt också, suck.

heeejs..

RSS 2.0