uppdatering

ja, de va nån dag sen jaskrev, så ja tänkte berätta lite om hur det är att jobba på stråins. de suger. bara massa skitjobb och jag har ont i hela kroppen. idag stog ja vid en maskin från klockan 10 till 3, jippi! stressigt som fan ärde också när man står där. usch. i onsdags åkte jag från jobbet till stan sen till kupolen och där träffade jag monica och tony, och jag köpte en tröja, ett par strumpbyxor och foundation. det suger ännu mer att jag inte har nå pengar ch just nu vill jag verkligen hitta på nått. men vet inte vad. de va nått jag tänkte på förut som jag skulle skriva men nu har jag glömt bort de.

på söndag åker mamma tillnorge och hälsar på  lars, jag är glad för hennes skull och hoppas att han är snäll mot henne.men de tror ja,

nu vart de bråttom helt plötsligt. får se omja skriver senare.ska med milla till bjurs en sväng..puss

jobb jobb

Fick nyss reda på att jag ska jobba på strålins ons, tor, fre. det är SUPER tråkigt att jobba där! men va gör man inte för lite pengar, å då menar jag verkligen lite för de är dåligt betalt att jobba där, men slita som en jävla gris får man då göra. ! usch. men jag måste verkligen ha pengar till julklappar. de va meningen att ja skulle joba ons, tor fre nästa vecka också men det blir nog bara ons, för vi åker nog till värnamo och hämtar alla grejer på torsdagen, de ska bli skönt å få hem allting så ja kan fixa till mitt rum hemmaås pappa så ja kan vara här lite mer, jag samlade ihop alla kläder som låg på golvet idag, en nej jag har ju ingen garderob så jag vet fan inte vart ja ska göra av allt, blev att lägga allt på sängen då ;D hehe..
f
rån klockan 2 idag har jag städat här hemma hos pappa, tror fan aldrig de vart så rent i detta hus som de är nu. så nui hoppas jag att ja får massvis med pengar så jag har råd att köpa lite kläder som ja vill ha, några julklappar å åka till parken! fan vill verkligen de, hatar att ha lite pengar, fan jag har alltid haft pengar så ja har klarat mig bra på en månad, nu har jag inte ett öre. å snus, ja de är väl bara att säga hejdå till snusandet. för de kommer ju gå åt pipan nu när jag inte har nå pengar.. får se hur mina närmaste dagar kommer vara då.. hmm..

Min mamma va och pratade med nån gubbe idag, som tydligen jobbar på iv på lugnet eller hur de nu va, jag vet inte va dom pratade om för ja har inte frågat henne än, men de va igentligen meningen att ja också skulle med, men de kändes så jävla onödigt, för ja har ingenting att fråga om, ja vet bara att jag är förbannat jävla skoltrött och verkligen inte orkar gå i skola  nu, och de va okej för mamma när jag hoppade av john bauer, men nu är de ett jävla gnäll på att jag måste gå i skola, aja ja fattar inte ett skit. men jag tror ja bli hemma till jul iaf, det är ju inte så länge. sen får vi väl se hur ja känner för att gå i skola senare. blir bara så trött på att alla måste gnälla på mig och säga till mig vad jag ska göra, jag är väl för fan inte dum i huvudet, jag fattar väl själv att man måste ha en utbildning å blabla, men vafan gör de om jag får lov att gå ett år extra, hur många är de inte som gör de liksom? jag är ju inte den enda på jorden som är skoltrött, men de verkar inte vissa människor fatta..nä nu börjar jag bli irriterad känner ja, så de är nog bäst att sluta skriva om detta. jag hoppas verkligen att jaghar råd med parken på fredag, och jag hoppas verkligen att jag orkar! jobbar ju till 5 på dagarna när jag är på strålins, och lacky brukar ju vara så seg så vi brukar ju inte vara hemma förens vid kvart i 6.. aja, nu ska ja nog ringa ullis och fråga om vi ska ut och gå en sväng, 


Ha de bäääst.. Puss♥ 

lalala

Jag tror de enda jag gjort idag är att vart ute å gått, först kom pappa med daizo till mig för han skulle jobba, så gick ja ut med valle å daizo på elljusspåret, sen efter de så gick ja hem till pappa direkt, sen va jag nyss ute å gick med ullis igen, sen ska ja gå hem till mamma om ett tag, sen hem till pappa igen, å kanske tillbaka till mamma igen. haha.. men så går de när man inte har nå bättre för sig..

lördagen va trevlig! först så hade jag super trfåkigt och satt och drack lite öl för mig själv, sen kom monica och tony, sen senare kom johan kalling och milla, de va kul :) fast ja somnade inte förens halv 7 på morgonen typ, så igår va ja ganska trött.. Men de får man väl ta.. är fortfarande sjuk också å de suger verkligen, nu vill ja bli frisk!
hoppas på parken nästa helg då med sabina :) för vi har alltid superkul!

nu ska ja kolla på en film tänkte ja, hare braa! Puss




snööö

idag vaknade jag vid halv tio på grund av att jag inte kunde andas ur näsan. DRYGT! men idag har jag iaf inte feber så det är skönt...


va nyss ute å gick med ullis i snövädret, jag tycker de ärskit mysigt med snö! bea gjorde illa sig å de va ju minde bra, valle va också konstig när vi kom hem, han gickkonstigt å hade svansen mellan benen,  men nu ligger han här brevid mig, han klarar sig.. vad händer ikväll? jag ska då gå till ullis lite senare, få se om vi hittar på nått kul.. men de gör vi för de mesta ;D jag måste bara säga att det är SUPER  skönt att inte gå i skola! men jag måste komma på nått somjag vill gå sen, usch de är svårt. förslag?


sjuk igen

kul att man har blivit sjuk igen då, hade feber i morse men nu har ja inte lika mycket iaf, men jag känner mig helt jävla slut i hela kroppen :S har vart hundvakt till bästa Daizo idag, han är bäst... nu sitter jag hemma hos pappa och kollar på ensam mamma söker, ska väl gå till ullis och kolla på Idol om ett tag, om ja orkar gå, annars får pappa köra mig..


vad händer annars ikväll???





kanon väder

idag vaknade jag vid halv 7, hade ställt klockan på 05.20 men den ringde inte :S ja skulle gå hem till pappa och hämta daizo för han jobbade förmiddag.. de va ovanligt drygt att gå ända hem till pappa kan ja lova, när man är nyvaken också. iaf,mamma ramlade igår och slog knät så hon kan inte gå, hon va till värdcentralen och dom sa att hon skulle åka till akuten, så där är hon nu. hoppas de går bra och att de inte är nå allvarligt. men med hennes otur skulle de inte förvåna mig..

idag har ja inte gjort så mycket,har nyss vart ute å gått på ellusspåret. så jävla sköbnt väder så de finns inte, vart så jävla glad i morse när jag vaknade och de va så underbart väder. nu fattas de bara att de kommer lite mer snö och blir lite kallare så är de perfekt :)

jag måste verkligen försöka skaffa nå jobb, har inga pengar och kommer inte få nå heller, om ja inte jobbar. vet fan inte hur ja ska få ihop pengar till julklappar :S aja, blir väl inga.. nu blir de film för min del.. Puss

snööö

Har nyss vart ut och gått en sväng, såg ut som en snögubbe när ja kom hem, men det är skönt att de snöar, iaf istället för regn..  mamma är borta nästan hela dagen , och det är skönt! vet inte va ja ska hitta på men. senare ska iaf jag och sabiba tll gymmet och träna lite :) skoj! sen måste jag hem till pappa och hämta lite grejer, har alla kläder å allt kvar där sen jag kom hem.


Jag ångrar iaf inte att ja slutade i värnamo, eller jo, det är ju skit tråkigt att lämna alla super trevliga människor där, men det är nog de enda. det är så jävla skönt att vara tillbaka i gbo igen! jag har nog aldrig älskat gbo så mycket som jag gör nu kan ja säga. men nu är de ju bara å fundera ut va jag vill göra . pallar inte att bara sitta hemma hela dagarna, fast de är rätt så skönt måste jag erkänna ;). men men, vi får väl se hur de blir, kanske blir att gå IV, får se får se.. aja, nu ska ja göra nå vettigt.

PUSS     ♥

minnen

idag va ja och sabina till bjursås skolan, höll precis på att missa bussen men hann i tid tack vare hennes mamma =)  iaf, när vi kom till bjursåsskolan va de inte så mycket liv, väldigt stor skillnad mot när vi gick där. men de va väldigt trevligt att träffa foppa och hasse! men mette va inte där så henne fick ja inte träffa. det väckte många roliga och mindre roliga minnen när ja va där.  efter de så åkte ja hem till pappa, sen gick jag och sabina ut och gick en sväng, sen gick ja till peter och kollade på en film. och nu sitter jag här och kollar på tv, ska väl snart sova. blir skönt att sova ut i mån..

Puss och godnatt     ♥




bjursås

dagen har vart slapp. va hem till ullis en sväng på kvälen och kollade på andra avenyn och pratade lite. i mån ska jag och sabina till bjursåsskolan och hälsa på, de ska bli kul faktiskt! de ska bli kul att träffa foppa, och mette också, hehe tro de eller ej.. aja, ska kolla klart på 2 ½ män sen ska ja sova,..


GODNATT! ♥


trevlig kväll

Nu ligger jag i sängen och ska sova snart, kvällen igår vart ganska rolig ändå, trevligt att träffa lite folk man kände, men det va KALLT! fy fan va jag frös när jag kom hem, satte på mig min sköna vinterjacka på en gång när jag kom in. tack erika för att ja fick komma, de va kul!

Idag har jag bara tagit de lugnt. vart hemma hos pappa, sen gick ja till peter en svöng medans jag va ut och gick å sa hej,sen gick ja hem igen också kom ullis å vi kollade på ensam mamma söker och sanningens ögonblick :) trevligt.. på tisdag ska jag och sabina och hälsa på bjursåsskolan, ska faktiskt bli kul å träffa lärarna :) trod e eller ej, men jag saknar bjursåsskolan. faktiskt. 


Här kommer lite bilder från kvällen :)


                                                                   


idol och stray cats

nu sitter jag här, kollar på idol och lyssnar på stray vcats, en bra kombination. blir att åka hem i mån! SKÖÖÖÖÖNT! vette fan om ja kommer tillbaka heller.l det får vi se.  grogg is the shiit..



14 novermber

nu sitter man här igen då, som vanligt. aja, vart inte att gå till skolan idag heller. i mån kommer kanske några från klassen hem till mig, det blir trevligt. men det blir nog att ta nån grogg ikväll också om man får de tråkigt :)

det bara regnar å regnar, fy va trisst, hemma va de minus 7 grader igår. man blir fan bara trött och slöav det här jävla vädret..

hosta och regn

jag vaknade 06.45, gick upp, åt frukost och började sminka mig, sen märkte jag att de spöregna ute, aldrig att jag går till skolan i det här vädret. har redan vart förkyld och börjar få ont i halsen igen.. idag vet ja inte vad som händer. som vanligt då..


hosta!

usch säger ja bara, nu har man fått hosta också, som attt inte allt annat skulle vara nog. aja, idag va jag hemma från skolan igen, har inte gjort så mycker. va ut och gick en sväng,tänkte att ja skulle försöka hitta till city gross, och de va ju inte så svårt som ja trodde, och det va ju inte så långt heller :D ett + för dagen iaf. nu måste jag bara hitta  nån som vill ta över min lägenhet så ja kan komma härifrån någon gång. är det någon i klassen som är intresserade så säg till!

upp och ner

jusst nu känns det som att allt bara är upp och ner, vet inte va ja ska göra.. känns så jävla meningslöst att sitta här, orkar inte gå till skolan, orkar knappt gå ut, de enda jag gör på dagarna är att kolla på film och är ute och går. fattar inte att det får vara sådär, varför ska de blir massa problem för? det kanske bara är jag som krånglar och tänker för mycket, jag vet inte. det är så jävla typiskt när jag verkligen vill någonting så går det alltid åt skogen, varför ska jag ha sån jävla otur jämt?! känns som att det inte spelar någon roll vad jag gör, det blir aldrig som jag vill ändå. jävla skit.

idag har jag bara kollat på ghost whisperer, ingenting mer, tänkte gå ut och gå snart. då år man någonting annat att tänka på iaf, rensa hjärnan brukar dom säga, men det vet ja inte riktigt om de stämmer. allting kommer ju tillbaka ändå när ja kommer hem igen... allt är liksom konstigt i mitt liv just nu som ni kanske märker..


    ♥ ♥ ♥

12 november

jag blir galen på min dator för mitt mellanslag är damp, jag får lov att slå jätte hårt :S aja, skit dator! nu har jag nyss kollat på 4 andra avenyn avsnitt som jag hade missat.

sitter här och hostar, usch. men det är ändå skönt för då slipper jag nog skolan i mån igen, men måste dit på fredag för så skulle jag få göra ökade längder på dockan, och de vill jag lära mig :) va ut och gick en sväng förut, i spöregnet som vanligt. jag köpte torkade fiskar till sigge, och det va ju ingen bra idé, för nu ligger han och pruppar jätte illa, fast de va väl inge ovanligt heller. han är lite konstig.. hejsvejs

hemma

Har precis kollat på Ghost  Whisperer, så nu ligger jag här i sängen och lyssnar på musik, blir väl att kolla på ett till avsnitt snart.. igår hade jag utvecklingssamtal, det gick väl bra med jag tyckte att lotta fjäskade lite när jag sa att jag vela hoppa av. men men.. jag tror jag tänker för mycket när det gäller skolan, när jag väl har bestämmt mig för något så ska alla komma och säga saker som gör att jag blir osäker! jag blir galen! kan jag inte bara få göra mina egna beslut utan att andra ska komma och säga massa skit! usch.. ingen skola idag iaf, orkar verkligen inte. blir väl att städa och packa upp alla grejer jag hade med hem, har inte orkat göra det än! ajaa.. Piss på allt..hejdå!



bina  Jag saknar min binus!♥


tååååg och pissväder.

nu sitter jag på tåget hem till värnamo. usch säger jag bara, vädret är piss, fast det va ju igentligen skit samma när man ändå sitter på ett jävla tåg.

Jag fattar inte riktigt, jag hatade grycksbo förut, därför vela jag flytta för att slippa allt, men nu när jag har vart hemma vill jag bara vara kvar, jag förstår mig inte på mig själv, och jag tror inte att nån i gbo gör det heller. men iaf, jag känner mig fan skit deppig idag, kändes skit drygt att åka från gbo . och jag fattar inte hur jag ska klara mig resten av månaden, jag har typ inge mat hemma, och nästan inga pengar alls, först och främst ska jag köpa kattsand och kattmat till sigge, det är då fan viktigast. och jag hoppas att peter (hyresvärden) har fixat mitt element! annars kommer det vara svinkallt inne i min lägenhet, men det skulle inte förvåna mig o han inte har gjort det för han verkar lite knepig.

jag fick iaf tag på snus igår, jag har en jävla tur annars hade jag inte haft nått idag på tåget, jag frågade en som verkligen inte brukar vela köpa till mig, men jag sa snälla bara en dosa för jag måste ha på tåget, då kom han ut med en hel stock till mig, betald och allt ;) hehe.. ibland har tillochmed jag tur.

jag tycker också väldigt synd om sigge som får lov att sitta i en liten bur, han är inte så glad på mig nu märker jag, jag sitter och skriker och vill komma ut, tur att det bara är 2 byten denna gång då går det lite snabbare. nu sitter jag på tåg i 6 timmar istället för 8-9.. så det är skönt :)

jag va med ullis igår, hade fan inte träffat henne på hela veckan :S bara för att jag vart sjuk å så, men igår kollade vi iaf på ensam mamma söker och sanningens ögonblick på kvällen ,och va ut och gick med turbo en vända i regnvädret, tror inte det va så bra för mig, för nu börjar jag få ont i halsen igen. usch fy å blä.

en sak till, sabina får fan ta å skaffa halebop nu så jag kan ringa och terra henne hela tiden när jag har tråkigt :) och henna tycker jag väldigt mycket om faktiskt. och jag är väldigt glad att jag är hennes kompis :D hihi..





ni är mina bästa ♥

Ullis

fars dag!

fars dag idag, och jag har inte köpt nått till min pappa,men det blir att åka hem till mamma snart och göera en smörgåstårta som han får :)

I fredags vart de fest i bjursås, det va riktigt trevligt faktiskt :) sen igår vart det bara en slapp dag. kollade på lite film å så, sen kom jag hem till pappa ganska sent, och då va han full. usch ja tycker synd om han, han har problem med ryggen och kan knappt röra sig :S. men idag blir han iaf glad när han får en smörgåstårta xD

i mån åker jag hem till värnamo, usch säger ja bara. och jag har kommit på en sak, jag kan inte hoppa skolan tills jul, för jag har tre månaders uppsägningstid på lägenheten :S jävla skit! vi får se hur det här går..Nu kommer mamma iaf så vi ska hem och fixa lite, sen blir det att åka tillbaka till pappa, sen kanske träffa ullis en sväng :)

Puss Min lägenhet :), eller en del av den ;P

rådjur ^^

Nu sitter jag och kollar på tv, va till bjurs en sväng förut och hämtade papprena som anna hade skrivit om mig från praktiken, det va iaf bra saker hon ahde skrivit. :) sen när jag kom hem så gjorde jag och mamma hamburgare :D hehe. sen skulle jag hem till pappa och hämta lite kattmat, på vägen hemså hoppade det fram ett rådjur framför bilen :O Jag bromsade och vart glad att jag inte körde på de, men sprecis efter så kom det ett till rådjur! haha, det va riktigt nära att jag körde på de :P hehe..

Iaf, idag har jag bara haft lite feber, och mår hyfsat bra nu, har bara ont i halsen. hoppas verkligen att det blir bowling i mån! skulle verkligen vara superkul!

PÅ SÖNDAG ÅKER JAG TILL VÄRNAMO! usch å fyyy! jag vill INTE!  fan va deprimerad jag blir på detta, jag ska iaf hoppa av, men det blir nog till jullovet. pallar inte att gå på den där skolan i tre år. får se om jag kommer in på någon annan skola..

Nu blire att kolla på tv, hade fint! PUSS       ψ


sjuk sjuk sjuk

ja, då har man gått och blitt sjuk också, JIPPIE!  det är så jävla typiskt, bara för att jag är hemma så ska jag bli sjuk, och inte kan jag vara på praktiken heller!!

och jag hatar allt jävla skitsnack som går i gbo, det är fan otroligt hur folk orkar hålla på...

aja,nu ska jag nog sova en sväng, känner att febern börjar smyga sig på igen :/

trött och ont i halsen...

Ligger i sängen och bara degar, skulle ju ha vart på praktik idag men jag orkade verkligen inte, har vaknat flera gånger inatt och hade skit ont i halsen. USCH! + att snart åker jag hem till värnamo, det är också  USCH! fan jag vll verkligen inte, nu har jag nästan bestämt mig, jag ska nog hoppa av... men vet inte vart jag annars ska gå. aja, det visar sig väl..

Funderar på att gå ut och gå en sväng snart, men det är så jävla kallt, jag fryser nu fast jag ligger under täcket. aja...


HEJSVEJS!

APU

denna vecka har jag apu , det är ganska roligt faktiskt. fast jag blir så jävla tröttpå dagarna, också känns det så tråkigt att sluta klockan 6 för då hinner man bara hem , äta, sen gå och sova typ :S

Sen vet jag fan inte hur jag ska göra med skolan, FAN! jag vill ju gå frisör men det känns så jävla onödigt när jag har hört så jävla mycket skit om den.. just nu känns det som att jag verkligen inte vill gå där.. men jag vill heller inte gå ett extra år :S ÅÅÅH JAG BLIR GALEN!

Iaf, jag träffade sandra götesson idag :) mycket trevligt! henne har jag saknat väldigt mycket kan ja lova! <3

nu håller sigge på å jävlas med att han ska ligga på min mage medans jag skriver, så jag tror jag får sluta nu, annars blir väl han ledsen på mig :)

GODNATT SVERIGE ♥



kalaskväll!

Fan vilken lyckad kväll det vart igår, tidigare på dagen så kände jag verkligen inte för att ha någon fest men det vart lyckat ändå :) tack alla för en super kul kväll!!

Idag har jag bara städat känns det som, först vaknade jag vid halv 1 och då började jag städa efter festen, sedan åkte jag till strålins och städade, sen hem till pappa igen å städa.. sen va jag med sabina och åt pizza! super gott, sen följde jag med henne hem en sväng, sedan hem till pappa igen , sen hem till mamma, och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. APU i mån, ska bli kul! börjar klockan 10.00 och slutar 18.00. :)

GODNATT SVERIGE ♥

USCH!

Det suger verkligen att jag har vart hemma i gbo i över en vecka och det känns som bara några dagar! och att jag bara ska vara här i en vecka till sen åka tillbaka till värnamo! det är verkligen inte roligt där! VILL INTE! ännu mer suger det att jag kommer sakna sabina och ullis så grymt mycket! ni är värkligen bäst! jag vill vara kvar här i gbo, känns så jävla onödigt att jag ska gå på den där jävla skolan, när man har hört så mycket skit om den!! och jag vill inte sitta själv i en jävla lägenhet! även om det kan vara jävligt skönt ibland, IBLAND. nu låter det som att jag inte har nå kompisar i värnamo,men det har jag. men jag känner verkligen inte för att göra någonting när jag kommer hem från skolan, inte ens på helgerna vill jag göra nått, jag bara sitter i den där jävla lägenheten och ugglar. DET SUGER! jag känner inte att jag kan gå till nån och bara "vara", som jag kan till ullis tex. jag kan lixom bara gå dit och vi gör inte ett skit ibland. och jag känner att jag inte kommer få några så nära kompisar i värnamo. sen saknar jag att gå ut och gå med en hund när jag går ut! det är ett helvete att gå ut utan en hund när man är så van vid det! jag blir fan deprimerad av det här. jag sitter bara och räknar ner dagarna jag ska vara kvar i gbo. + att jag ska ha apu denna vecka som kommer och då kommer jag ändå inte ha tid med npgra kompisar eftersom jag jobbar från 10-18.00. jävla skit! ja känner att jag inte kommer palla att gå i värnamo i tre jävla år. så som det känns nu så kommer jag verkligen inte det.. nu vart det mycket klagande på en gång. men jag brukar inte skriva  på nätet vad jag tänker och känner, men nu gör jag också de, och det kändes jävligt skönt ska ja säga dig. aja, nu blire natti för min del. godnatt sverige!

jag förstår mig verkligen inte på dig, det har jag aldrig gjort heller..




RSS 2.0